Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

H Τουρκία θα απογειώσει τον τουρισμό της Ελλάδας

Η Τουρκία μπορεί να απογειώσει την Ελλάδα οικονομικά, εάν η Αθήνα επιτρέψει την ελεύθερη διέλευση στα νησιά για τον τουρισμό, ανέφερε ο Πρόεδρος του ΔΣ της τουρκικής Τράπεζας Εργασίας, Ερσίν Οζιντζε.

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα «Τurkiye», σε άρθρο υπό τον τίτλο τον τίτλο «Ο Πρόεδρος του ΔΣ της Τράπεζας Εργασίας Ερσίν Οζιντζε είπε: Αν γίνει ελεύθερη διέλευση θα απογειώσουμε την Ελλάδα» αναφέρεται πως ο κ. Οζιντζε παρουσίασε συνταγή λύτρωσης για την Ελλάδα..

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο κ. Οζιντζε, σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους στα εγκαίνια του 16ου υποκαταστήματος της Τράπεζας στις χώρες της ΕΕ και του πρώτου στην Σόφια, είπε ότι η Τουρκία μπορεί να σώσει την Ελλάδα. Οπως ανέφερε, «η Τουρκία μπορεί να παράσχει μεγάλη συμβολή στην Ελλάδα. Εμείς τι κάναμε μετά την κρίση; Χτυπήσαμε την πόρτα των Ελλήνων φίλων μας και πουλήσαμε τις τράπεζές μας σε εκείνους. Τώρα θα πρέπει να ανοίξουν τα μάτια τους και εκείνοι. Θα πρέπει να ανοίξουν όλα τα νησιά στην ελεύθερη διακίνηση».

Ο Τούρκος τραπεζίτης συμπλήρωσε ότι η Τουρκία και η Ελλάδα έχουν μια δομή, ωσάν να συμπληρώνει η μία την άλλη από πλευράς τουρισμού. Ο κ. Οζιτζέ πρόσθεσε ότι «ο άνθρωπος που έρχεται στην Εφεσο, θα πρέπει να μπορεί να περνάει στην Ελλάδα και αυτός που μεταβαίνει στην Ελλάδα θα πρέπει να μπορεί να περνάει και στην Τουρκία».

«Η Τουρκία διαθέτει ένα τέτοιο δίκτυο που μπορεί να απογειώσει την Ελλάδα. Είναι ακριβώς εποχή που θα πρέπει να έρθουν οι Ελληνες σε μας», κατέληξε ο Πρόεδρος της Τράπεζας Εργασίας.

Στο ίδιο θέμα αναφέρονται επίσης η «Yeni Safak», η «Radikal», η «Αksam» και η «Hurriyet».

Πηγή: sigmalive.com
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: