Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Χωρίς πρόγραμμα το ΑLTER - "Κάρτα" από τους καταληψίες..

Κρίσιμη σύσκεψη αύριο για το ALTER. Το Διασωματειακό έχει καλέσει στην ΕΣΗΕΑ τον Γιαννίκο (που τη μία δηλώνει Διευθύνων Σύμβουλος και την άλλη λέει ότι έχει παραιτηθεί) για να δώσει ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ απαντήσεις στα αιτήματα των εργαζομένων.

Χτες το βράδυ έγινε άλλη  μια σύγκρουση στο κανάλι που κατέληξε στην κατάληψη από τους εργαζόμενους.

Ο Γιαννίκος είχε συμφωνήσει με τους εργαζόμενους που κάνουν επίσχεση εργασίας να συνεχιστεί η ροή του προγράμματος και εκείνοι ζήτησαν να μην προβάλλονται διαφημίσεις των περιοδικών και των θεάτρων του, καθώς και του συνεταίρου του Γ Κουρή .

Μόλις οι εργαζόμενοι επέτρεψαν την ροή του προγράμματος έπαιξαν οι διαφημίσεις των Γιαννίκου και Κουρή , γεγονός που τους εξόργισε και προχώρησαν σε νέα κατάληψη.

Οι εργαζόμενοι μπήκαν στην αίθουσα κοντρόλ του ALTER και σταμάτησαν τη ροή του προγράμματος.


Με μήνυμα που εκπέμπεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού, οι εργαζόμενοι αναφέρουν ότι «οι εργαζόμενοι του ΑΛΤΕΡ δεν είναι είλωτες, απαιτούν τώρα τα δεδουλευμένα τους, τέρμα η κοροϊδία»
.
«Εδώ και ενάμιση χρόνο η διοίκηση του ΑΛΤΕΡ μας κοροϊδεύει. Καθυστερεί τους μισθούς μας, μας υπόσχεται ημερομηνίες πληρωμής που ποτέ δεν τηρεί και μας οδηγεί στην ανέχεια.Μας οφείλονται από 5 έως 10 μισθοί κατά περίπτωση και πλέον έχουμε όλοι πρόβλημα επιβίωσης! Η πλειοψηφία των εργαζομένων του ΑΛΤΕΡ βρισκόμαστε σε επίσχεση εργασίας και θα παραμείνουμε μέχρι να εξοφληθούμε! Δεν επαιτούμε! Απαιτούμε τα δεδουλευμένα μας», αναφέρεται στην κάρτα που ανέβασαν στις οθόνες του σταθμού οι εργαζόμενοι.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:



Image via Wikipedia Το ALTER παρασύρει όπως φαίνεται και το STAR CHANNEL.Μόλις μία μέρα πριν καταβληθεί η μισθοδοσία στο προσωπικό αν...

Δεν υπάρχουν σχόλια: