Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Mείωση ενοικίων κατά 20% για τους ΟΤΑ

Να μειωθούν τα ενοίκια σε ποσοστό 20% που καταβάλουν οι ΟΤΑ για τη στέγαση των υπηρεσιών τους, ζητά το υπουργείο Εσωτερικών... σε εγκύκλιό του ενώ προσθέτει ότι απαγορεύεται και η οποιαδήποτε αναπροσαρμογή των μισθωμάτων μέχρι τις 30/6/2013.

Ειδικότερα, η εγκύκλιος αναφέρει, ότι το μίσθωμα που θα καταβάλλουν οι ΟΤΑ, μέχρι τις 30/6/2013, θα παραμείνει σταθερό και ίσο με το μίσθωμα της χρήσης Ιουλίου 2010, μειωμένο κατά 20%.

Σε περίπτωση που είχε συμφωνηθεί μείωση του μισθώματος σε ποσοστό μικρότερο του 20%, τότε το καταβαλλόμενο μίσθωμα μειώνεται από τη δημοσίευση του ανωτέρω νόμου κατά το υπόλοιπο ποσοστό μέχρι τη συμπλήρωση του ποσοστού 20%.Το επιπλέον ποσό που τυχόν έχει καταβληθεί συμψηφίζεται με οφειλόμενα μισθώματα.

Τονίζεται δε στην εγκύκλιο, ότι οι εκμισθωτές έχουν το δικαίωμα να προσφύγουν στα αρμόδια δικαστήρια για να αμφισβητήσουν την κατά τα ανωτέρω μείωση του μισθώματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: