Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ: Πετάνε έξω τον αρχηγό των "σταγονιδίων"

Mε το ερώτημα της αποπομπής από την Σχολή Ευελπίδων παραπέμπεται στο Πειθαρχικό 4ετης σπουδαστής – ο Αρχηγός της τάξης -που φέρεται να παρότρυνε νεώτερους σπουδαστές να τραγουδήσουν, κατά την ημέρα του Πολυτεχνείου, ένα στρατιωτικό χουντικό εμβατήριο με παραλλαγμένους στίχους, θετικό προς την χούντα, και το οποίο ουσιαστικά παρέπεμπε  σε εκθείαση σύγχρονης μιας στρατιωτικής «συσπείρωσης»…

Το Κυριακάτικο Βήμα, που αποκαλύπτει το περιστατικό ,δημοσιεύει ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο ο Αρχηγός των τεταρτοετών της Σχολής Ευελπίδων, προέβη σε συμπεριφορές τουλάχιστον απρεπείς για όσους συμμετείχαν και θυσιάστηκαν στο Πολυτεχνείο!

Το θέμα αρχικά έμεινε «εντός των τειχών»  αλλά πριν 2-3 ημέρες άρχισε να κυκλοφορεί και έφθασε στο Υπουργείο ‘Αμυνας και διατάχτηκε εξέταση.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος ενημερώθηκε χθες βράδυ από τον Αρχηγό Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας στρατηγό Κωσταράκο, για το «προσβλητικό, προκλητικό και απαράδεκτο περιστατικό» στη Σχολή Ευελπίδων και έδωσε εντολή να προβούν οι αρμόδιες υπηρεσίες άμεσα στις δέουσες ενέργειες.

Μάλιστα όπως αναφέρεται,  κ. Αβραμόπουλος ζήτησε από τον Αρχηγό Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας να διαμηνύσει προς το στράτευμα και να καταστήσει σαφές, ότι δεν θα γίνεται ανεκτή οποιαδήποτε συμπεριφορά παρέκκλισης από τις αρχές της Δημοκρατίας, των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και της Ελευθερίας. Αρχές, επί των οποίων είναι θεμελιωμένη η Ελληνική Δημοκρατία και Κοινωνία, όπως τονιζεται.

Τον «ξήλωσε» το  ΓΕΣ

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού, ανακοινώνει σχετικά με το επεισόδιο που έλαβε χώρα την 17η Νοεμβρίου 2011 στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, ότι για το περιστατικό αυτό, έχει ήδη ασκηθεί αυστηρός πειθαρχικός έλεγχος, μετά από Ένορκη Διοικητική Εξέταση που διατάχθηκε από τα αρμόδια όργανα. Ο πρωταίτιος έχει απαλλαχθεί από τα Διοικητικά του καθήκοντα ( σσ από τη αρχηγία της τάξης) και παραπέμπεται στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Σχολής με το ερώτημα της αποπομπής του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:


Σχολή Ευελπίδων: Τραγούδησαν τον ύμνο της 21ης Απριλίου την μέρα του Πολυτεχνείου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: