Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Τίτλοι τέλους για Γ. Καπουτζίδη και Mega !

Διαφορετικούς δρόμους θα τραβήξουν τελικά αυτό τον χειμώνα ο Γιώργος Καπουτζίδης και το Mega ! Ναι, απ ΄ότι δείχνουν τα τηλε-φαινόμενα, ο ταλαντούχος ηθοποιός και δημιουργός δεν θα αναλάβει άλλη τηλεοπτική δράση στο Μεγάλο Κανάλι.

Και τι εννοώ μ ΄αυτό ; Εννοώ πως ο Γιώργος και το Mega τελικά φέτος λόγω κρίσης το πιθανότερο είναι να μην συνεργαστούν. Βλέπετε, οι εβδομάδες και οι μήνες περνούν χωρίς να υπάρχουν νεότερα για το "Just the two of us". Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλουν οι άνθρωποι του καναλιού της Μεσογείων για  να μπορέσουν έστω και από Γενάρη να βγάλουν στον αέρα την δεύτερη έκδοση του γνωστού τους σόου, δεν φαίνεται να ανάβει... φως στο τούνελ, μιας και για την ώρα ο προϋπολογισμός που έχουν στα χέρια τους, τους απαγορεύει να προχωρήσουν σε τέτοιου είδους πιο... γκλάμουρους επιλογές.

Και σαν να μην έφτανε μόνο αυτό ; Στα μέσα του ερχόμενου μήνα, κάπου εκεί λίγο πριν τις γιορτές πέφτει έτσι... άδοξα και η αυλαία της μαγειρικής εκπομπής, "Παρέα στην κουζίνα", την οποία ως γνωστόν παρουσιάζει ο Γιώργος μαζί με τον Αλέξανδρο Παπανδρέου.

Η εκπομπή μπορεί να μην έχει ούτε δύο μήνες στον αέρα ,όμως, αποφασίστηκε να ολοκληρώσει τον κύκλο της, πριν την είσοδο του νέου χρόνου, μιας και η μαύρη αλήθεια είναι, πως ελάχιστοι ήταν οι τηλεθεατές που την πήραν... χαμπάρι και την παρακολούθησαν !

Έτσι, ο Γιώργος δυστυχώς αυτό τον χειμώνα δεν θα βρίσκεται στο Mega και μοιραία στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, εκτός κι αν γίνει το τηλεοπτικό θαύμα και τελικά... αναστηθεί το στήσιμο του "Just the two of us 2" ! Μακάρι...

Δεν υπάρχουν σχόλια: