Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

O Justin Bieber έγινε πατέρας;

NYC signing September 1,2009 Nintendo Store - NYCImage via WikipediaΗ 20χρονη Mariah Yeater, όπως διαβάσαμε στην Daily Mail, που έζησε με τον 17χρονο τραγουδιστή Justin Bieber έντονες στιγμές πάθους στα backstage συναυλίας του, δηλώνει πως εκείνος της είχε πει τότε ότι έκανε για πρώτη φορά στη ζωή του σεξ.

Η νεαρή ισχυρίζεται λοιπόν, πως ο Bieber είναι ο πατέρας του παιδιού της, ενώ λίγο πριν την ξεγυμνώσει στην τουαλέτα της ανέφερε πως είναι παρθένος.

 Σαν να μην έφτανε αυτό, αποκαλύπτει πως η σεξουαλική τους επαφή ήταν αρκετά σύντομη - μόλις 30 δευτερολέπτων.

Η πράξη μάλιστα, έγινε στις 25 Οκτωβρίου 2010 στα παρασκήνια της συναυλίας του τραγουδιστή στο Staples Centre του Λος Άντζελες.

 ''Αφού κατάφερα να μπω στα καμαρίνια κι αρχίσαμε να μιλάμε είδαμε ότι υπήρχε έντονη χημεία μεταξύ μας κι αρχίσαμε να φιλιόμαστε. Σύντομα ο Justin μου πρότεινε να πάμε σε ένα πιο ήσυχο μέρος... Συμφώνησα και στη διαδρομή για την private αυτή περιοχή μου είπε ότι θέλει να μου κάνει έρωτα κι ότι θα ήταν η πρώτη του φορά...'', δήλωσε η 20χρονη.

Εκπρόσωπος του τραγουδιστή ανέφερε ότι όλα αυτά είναι συκοφαντίες ενώ και ο ίδιος ο Bieber τα χαρακτήρισε κουτσομπολιά.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: