Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Συνεργασία ξενοδόχων Θεσσαλονίκης – Turkish Airlines

Turkish Airlines Airbus A340-300
Image via Wikipedia
Την τουριστική ενίσχυση και προβολή της Θεσσαλονίκης σε νέες αγορές – στόχους όπως η Τουρκία, επιχειρεί η συνεργασία της Ενωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης με την αεροπορική εταιρία Turkish Airlines (THY).

Οι δύο πλευρές υπέγραψαν την Τετάρτη μνημόνιο συναντίληψης και συνεργασίας, ενώνοντας τις δυνάμεις τους για την καλύτερη και πιο οικονομική εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών από τη γειτονική χώρα, καθώς οι επιβάτες της Turkish Airlines προς τη Θεσσαλονίκη θα έχουν 20% έκπτωση σε επιλεγμένα ξενοδοχεία, μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων της πόλης.

Η υπογραφή του μνημονίου μεταξύ της Ενωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης και της THY «μπορεί να αποτελέσει σημαντικό εργαλείο για προωθητικές ενέργειες», δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, κ. Α. Θωμόπουλος και σημείωσε ότι από τους πρώτους εννέα μήνες του 2011 «είχαμε αύξηση σε ποσοστό 63% στις διανυκτερεύσεις Τούρκων επισκεπτών στα ξενοδοχεία – μέλη μας, σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα».

Προς αυτή την κατεύθυνση σημείωσε ότι μπορεί να βοηθήσει η από τον Μάιο του 2011 σύνδεση της Θεσσαλονίκης με την Κωνσταντινούπολη, τέσσερις φορές την εβδομάδα με αεροσκάφη της τουρκικής αεροπορικής εταιρίας. Και πρόσθεσε ότι «κύριο μέλημά μας είναι η προβολή της Θεσσαλονίκης ως ελκυστικού τουριστικού προορισμού όχι μόνο για τους Τούρκους, αλλά και για επισκέπτες από νέες, αναδυόμενες αγορές όπως π.χ. η Ινδία, η Κίνα, η Ιαπωνία και χώρες της Μέσης Ανατολής, οι οποίες περιλαμβάνονται στο ανεπτυγμένο δίκτυο πτήσεων της Turkish Airlines».

Από την πλευρά του διευθυντής της THY στη Θεσσαλονίκη κ. Ουτκού Γιαζάν δήλωσε ότι «στόχος της Turkish Airlines είναι να αναδειχθεί η Θεσσαλονίκη σε ελκυστικό ταξιδιωτικό προορισμό», εκφράζοντας τη χαρά του για την υλοποίηση αυτής της συνεργασίας, ενώ συμπλήρωσε ότι «είμαστε ανοιχτοί για παρόμοιες συνεργασίες, αμοιβαίου οφέλους, και με άλλους αρμόδιους φορείς»
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: