Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

ΘΡΑΣΟΣ: Η Εύα Καϊλή μπλοκάρει στο twitter όσους την κριτικάρουν!


ΙΩΑΝΝΑ ΔΕΜΕΝΤΗ
"Επικίνδυνο σπορ" για τους Έλληνες πολιτικούς γίνονται τα κοινωνικά δίκτυα και μέσα από το twitter  και το facebook αντιμετωπίζουν την οργή των πολιτών.

Από τον πρωθυπουργό μέχρι και τους απλούς πολιτευτές, όσοι χρησιμοποιούν τα κοινωνικά δίκτυα για την προπαγάνδα τους βρίσκονται μπροστά σε πολίτες που οργισμένοι γράφουν τις απόψεις τους.

Ορισμένοι αντιδρούν πολιτισμένα και απαντούν ακόμη και σε αυτούς που τους βρίζουν. Άλλοι αδιαφορούν. Και κάποιοι αρχίζουν τις διαγραφές και τα μπλοκαρίσματα.

Ανάμεσα στους τελευταίους και η Εύα Καϊλή που δέχτηκε τα πυρά πολλών "ακολούθων" της στο twitter. Και πως αντέδρασε: Με μπλοκαρίσματα για να μην της ξαναγράψουν

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Ιωάννα Δεμεντή είχε το θάρρος να της γράψει ΕΠΩΝΥΜΑ την άποψή της για τα τελευταία πολιτικά "κατορθώματα" της Θεσσαλονικιάς βουλευτού

Διαβάστε τι της έγραψε:




Ioanna Dementi
IoannaDementi Ioanna Dementi
@EvaKaili Αποδειχτηκατε πολυ κατωτερη των περιστασεων...επαναστατρια της πλακας με ψευτικη μαγκια για λιγη δημοσιοτητα..

Και η Εύα Καϊλή αντί να το..."καταπιεί" ή να απαντήσει μπλοκάρισε την Ιωάννα Δεμεντή. Ίσως γιατί είναι μαθημένη μόνο να την κολακεύουν ή να την κριτικάρουν "εξ απαλών ονύχων"

Η πολιτική όμως ΔΕΝ είναι lifestyle υπόθεση, ούτε γράφουμε στο twitter  τις αμπελοφιλοσοφίες μας για να κάνουμε τις έξυπνες.

Θέλει θάρρος για να μπορείς να απαντάς και θράσος για να στερείς τη φωνή του άλλου με το μπλοκάρισμα.

Και φαίνεται ότι η κα Καϊλή έχει άφθονο ...θράσος !
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: