Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

WRC: O Οζιέ στη VW

Ο Σεμπαστιέν Οζιέ θα συνεχίσει την αγωνιστική του καριέρα στη Volkswagen μετά τη συμφωνία των δύο πλευρών.

Ο Γάλλος οδηγός αποτελεί σημαντική ενίσχυση για την Γερμανική ομάδα ενόψει της εισόδου της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι το 2013.

Ο Οζιέ αποδεσμεύτηκε πριν μερικές ημέρες από τη Citroen, αν και είχε συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο, για χάρη του Μίκο Χίρβονεν που θα τρέχει από την επόμενη χρονιά μαζί με τον οκτώ φορές παγκόσμιο πρωταθλητή Σεμπάστιαν Λεμπ στην Γαλλική ομάδα.

Ο Οζιέ αναμένεται να συνδράμει σημαντικά στην εξέλιξη του Polo R WRC, του αυτοκινήτου με το οποίο η VW θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ράλι. Ο Γάλλος θα έχει χρόνο στη διάθεσή του καθώς το 2012 θα είναι εκτός πρωταθλήματος μιας και η VW θα τρέξει το 2013. Ενδεχομένως του χρόνου να συμμετάσχει σε κάποιους αγώνες, αυτούς που θα επιλέξει η ομάδα για να προετοιμαστεί ενόψει της εισόδου της στο θεσμό το 2013.

«Η Volkswagen είναι η νούμερο ένα στην Ευρώπη και θα γίνει νούμερο ένα στον κόσμο. Είμαι σίγουρος ότι θα αγωνιστούν με σκοπό να εξασφαλίσουν τον τίτλο στο WRC. Είμαι χαρούμενος που είμαι μέλος αυτής της προσπάθειας από το ξεκίνημά της», δήλωσε ο Σεμπαστιέν Οζιέ.

Ο αγωνιστικός διευθυντής της Volkswagen Κρις Νίσσεν τόνισε: Είμαστε υπερήφανοι που ένα τόσο επιτυχημένο και γρήγορο δίδυμο όπως ο Σεμπαστιέν Οζιέ και ο συνοδηγός του Ζουλιέν Ινγκράσια αποφάσισαν να έρθουν στη Volkswagen. O στόχος να βγάλουμε ένα ανταγωνιστικό Polo R WRC θα αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο για την ομάδα. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί τους και ελπίζουμε σε πολλές νίκες και τίτλους στο μέλλον».

Η πρώτη εμφάνιση του Οζιέ ως οδηγού της VW θα είναι στον Αγώνα των πρωταθλητών στις 3-4 Δεκεμβρίου στο Ντίσελντορφ.

Η παρουσία του Γάλλου οδηγού στη VW αποτελεί επένδυση για το μέλλον καθώς είναι ένας πολλά υποσχόμενος οδηγός που έχει την ικανότητα να διεκδικήσει τη νίκη. Προέρχεται από μια καλή χρονιά στη Citroen όπου τερμάτισε τρίτος με 196 βαθμούς και πέντε νίκες στο ενεργητικό του.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: