Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

7 τρόποι για να κρατήσετε τους hacker μακριά

Τίποτα δεν είναι χειρότερο από τον να παραβιάσουν τον υπολογιστή σας, να κλέψουν τις προσωπικές πληροφορίες σας ή να γίνετε θύματα οικονομικής απάτης. Παρακάτω παρουσιάζονται 7 βασικοί τρόποι που ίσως βοηθήσουν στην ασφάλεια του υπολογιστή σας κατά την περιήγηση στο διαδίκτυο.

Πώς να αποφύγετε μια απάτη:

1.Προσοχή στα e-mails, στις τηλεφωνικές κλήσεις και σε αναδυόμενα «παράθυρα» που ζητούν όλα τα προσωπικά σας στοιχεία για δήθεν επικύρωση. Όταν μια εταιρεία σας προσεγγίζεκαι σας ζητά πληροφορίες, μην τις δίνετε, συνήθως εσείς προσεγγίζετε τις εταιρείες και τις τράπεζες για παροχή στοιχείων, π.χ. για έκδοση κωδικών πρόσβασης

2.Ισχυρός κωδικός πρόσβασης: Όταν εισέρχεστε σε διάφορες ιστοσελίδες και δημιουργείτε λογαριασμούς, χρησιμοποιείστε δύσκολους και διαφορετικούς κωδικούς για κάθε ιστοσελίδα. Οι κωδικοί πρόσβασης καλό είναι να περιλαμβάνουν γράμματα, αριθμούς και σύμβολα. Αλλάζετε τους κωδικούς πρόσβασης ανά τακτά χρονικά διαστήματα για επιπλέον ασφάλεια.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: