Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Ανατριχίλα προκαλεί ο φόνος του μωρού στη Μεσσηνία

Ανατριχίλα σε κάθε άνθρωπο προκαλούν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας με κυνηγετικό όπλο του πατέρα και με μαχαίρι του μόλις δύο μόλις ετών παιδιού του, από το Πλατύ Μεσσηνίας, το απόγευμα της περασμένης Τρίτης.

Ο δράστης ή οι δράστες έσφαξαν με μαχαίρι το παιδάκι και σκότωσαν με καραμπίνα τον πατέρα του, 35 ετών, από την Αλβανία. Οι πληροφορίες που ήρθαν από την Αλβανία μιλάνε για "Κανούν", δηλαδή βεντέτα που εξελίχτηκε σε μια μεγάλη τραγωδία.

Στην κηδεία που έγινε στην Αλβανία οι κατάρες συνδυάζονταν με απειλές και οι αρχές πιστεύουν ότι ξεκίνησε ένας νέος κύκλος αίματος.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα eleftheriaonline, από τα στοιχεία και την αυτοψία στο χώρο του εγκλήματος, φαίνεται ότι ο δολοφόνος βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο όταν πυροβόλησε με καραμπίνα στο κεφάλι τον 35χρονο.

Επίσης, φαίνεται να τον πυροβόλησε εν κινήσει, με συνέπεια το αυτοκίνητο να πέσει ανεξέλεγκτο με ορμή μέσα στο αρδευτικό κανάλι μαζί με το δράστη, τον νεκρό από τον πυροβολισμό Φιλίπ Μεζάι και το αγοράκι του.

Το παιδί κατά πάσα πιθανότατα ήταν ζωντανό. Ο δράστης ή οι δράστες όμως, αφού απεγκλωβίστηκαν από το μισοβυθισμένο αυτοκίνητο, το έσφαξαν με μαχαίρι!!!

Κατά την ιατροδικαστή η «αιτία θανάτου του 35χρονου είναι οι κακώσεις κεφαλής από βολίδες κυνηγετικού όπλου και στο παιδάκι η αιτία θανάτου είναι η κάκωση δια τέμνοντος οργάνου στη λαρρυγγική χώρα".

Ίσως να θεωρούσαν το μωρό μάρτυρα όσων είχαν γίνει και το σκότωσαν...

Οι αστυνομικοί είναι δύσκολο να εντοπίσουν αποτυπώματα του δράστη στο αυτοκίνητο που ανασύρθηκε από το κανάλι, λόγω του νερού. Επίσης, δε φαίνεται να προηγήθηκε πάλη πριν το έγκλημα...

Το μωρό ήταν ο μικρότερος γιος του ζευγαριού και ζούσε με τη μητέρα του στην Αλβανία.

Η γυναίκα ήλθε στη χώρα μας πριν από ένα μήνα για το μάζεμα της ελιάς. Ο πατέρας του είχε δει ελάχιστες φορές το μικρότερο παιδί του και είχε χαρεί πολύ που θα περάσει μαζί του αυτές τις ημέρες.

Όσον αφορά στο κίνητρο των φόνων, όλα "δείχνουν" ξεκαθάρισμα λογαριασμών, αλλά δεν έχει ξεκαθαριστεί αν πρόκειται για έναν ή πολλούς δράστες.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: