Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Ο καφετζής των δικαστηρίων έδειρε τον παιδεραστή!

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Νίκος Σειραγάκης ο οποίος ολοκλήρωσε την απολογία του στην ανακρίτρια Ρεθύμνου.

Ο 47χρονος δέχθηκε επίθεση από υπάλληλο του δικαστικού μεγάρου στην έξοδό του από το γραφείο της ανακρίτριας, ο οποίος περνώντας από δίπλα του τον γρονθοκόπησε ρίχνοντάς τον κάτω, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την αγανάκτησή του για τις ασελγείς πράξεις που έχει διαπράξει ο Νίκος Σειραγάκης σε βάρος δεκάδων παιδιών στο Ρέθυμνο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μετά από 4 και πλέον ώρες απολογίας, ο 47χρονος- ο οποίος να σημειωθεί οδηγήθηκε στην ανακρίτρια κάτω από ισχυρότατα μέτρα ασφαλείας,  ζήτησε λίγο νερό και αμέσως ειδοποιήθηκε ο καφετζής του κτιρίου.

Οι αστυνομικοί δεν φαίνεται να είχαν υπολογίσει την οργή που έχει προκάλεσε σε όλη την κοινωνία του Ρεθύμνου η δράση του παιδεραστή και άφησαν τον καφετζή να μεταφέρει το νερό στον 47χρονο.


Παραδέχεται τη δράση του, αλλά συνεχίζει να υποστηρίζει ότι δεν πρόκειται για σεξιστικού περιεχομένου ενέργειες ο 47χρονος Νίκος Σειραγάκης, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο με την φρικιαστική υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων, της οποίας ήταν ο βασικός πρωταγωνιστής, άγνωστο ακόμα για πόσα χρόνια.

Ο μέχρι πρότινος «καταξιωμένος» και κοινωνικά πλήρως αποδεκτός προπονητής του μπάσκετ κατάφερε με τη δράση του να «γκρεμίσει» τον κόσμο δεκάδων, όπως δυστυχώς αποδεικνύεται, παιδιών της ρεθυμνιώτικης κοινωνίας και να τραυματίσει ανεπανόρθωτα τις παιδικές ψυχές τους, καταδικάζοντας πολλές οικογένειες του Ρεθύμνου σήμερα να ζουν έναν ανείπωτο Γολγοθα, μία πρωτόγνωρα σκληρή πραγματικότητα που ποτέ δεν θα μπορούσαν να φανταστούν.

Το βράδυ της Παρασκευής οδηγήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα στην Εισαγγελέα Ρεθύμνου, που του απήγγειλε την κατηγορία, ενώ στη συνέχεια εμφανίστηκε στην ανακρίτρια από όπου πήρε προθεσμία για να απολογηθεί εντός 48 ωρών. Χθες, όμως, ο Σειραγάκης ζήτησε εκ νέου 24ωρη προθεσμία για να απολογηθεί στη δικαιοσύνη για τις αποτρόπαιες πράξεις του. Έτσι, η ανακρίτρια Ρεθύμνου μετέβη στα κρατητήρια χθες το μεσημέρι, προκειμένου να του δώσει την προθεσμία.


Ο Νίκος Σειραγάκης, του οποίου τα στοιχεία δόθηκαν στη δημοσιότητα με απόφαση της Εισαγγελέως Πρωτοδικών, Μαρίας Δημητριάδου, η οποία έθεσε σε εφαρμογή τη διάταξη για τη δημοσιοποίηση των προσωπικών στοιχείων κατηγορουμένων για εγκλήματα σε βάρος ανηλίκων, δεν μπόρεσε να βρει δικηγόρο να τον εκπροσωπήσει. Έτσι, το δικαστήριο, όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, διόρισε δικηγόρο για την εκπροσώπησή του. Την υπόθεση ανέλαβε ο δικηγόρος, κ. Θωμάς Λεχωβίτης, ο οποίος επισκέφθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες τον παιδεραστή, στα κρατητήρια του Α.Τ. Ρεθύμνου.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: