Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ο δάσκαλος που ασελγούσε σε ανηλίκους

Αυτό είναι το πρόσωπο του παιδεραστή δασκάλου Νικόλαου Σειραγάκη, του Ματθαίου. Ετών 47.

Αυτό είναι το αληθινό πρόσωπο του εφιάλτη.

"Βράζει" ολόκληρη η Κρήτη από τη δράση του 47χρονου παιδεραστή, ο οποίος κατηγορείται από την αστυνομία για ασέλγεια σε βάρος τουλάχιστον 30 ανηλίκων.

Ο πατέρας δύο ανήλικων αγοριών, συνελήφθη επ αυτοφώρω στο σπίτι του την στιγμή που ασελγούσε σε βάρος δύο 13χρονων αγοριών.
Από την έρευνα μάλιστα της αστυνομίας προκύπτει, ότι έχει ασελγήσει σε περίπου 30 αγόρια ηλικίας 13 με 14 ετών, τα οποία προσέγγιζε από την θέση του προπονητή μπάσκετ που είχε σε αθλητικό όμιλο της Κρήτης.

Τα ραντεβού με τα παιδιά τα έκλεινε μέσω chat σε ιστοσελίδες στο ίντερνετ (κυρίως του facebook) αλλά και στένοντας sms στα κινητά τους. Όπως διαπιστώθηκε οδηγούσε τα ανήλικα αγόρια στο σπίτι του ή στο αυτοκίνητο του και εκεί ικανοποιούσε τις ανώμαλες ορέξεις του. Από την αστυνομία έχει μπει στο μικροσκόπιο και το πορνογραφικό υλικό που βρέθηκε στο σπίτι του.

Ανάστατη είναι η κοινωνία του Ρεθύμνου από την αποκάλυψη της υπόθεσης σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικων αγοριών από 47χρονο εκπαιδευτικό, γυμναστή και προπονητή της ομάδας μπάσκετ. Ο δράστης εντοπίστηκε από την αστυνομία και πιάστηκε επ΄αυτοφόρω ενώ βρισκόταν σπίτι του με δύο ανήλικα αγόρια.

Οπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών ο κατηγορούμενος πλησίαζε ανήλικους εκμεταλλευόμενος την ιδιότητα του δασκάλου αλλά και του προπονητή μπάσκετ σε παιδικά και εφηβικά τμήματα.

Αφού προσέγγιζε τους μαθητές του, τους μετέφερε σε ερημικά σημεία στις παρυφές της πόλης του Ρεθύμνου και κατάφερνε με διάφορους τρόπους να τους προτρέπει να ασελγούν μεταξύ τους αλλά - σε αρκετές περιπτώσεις - και με τον ίδιο.

Αυτό συνέβαινε είτε σε σπίτια που διατηρούσε είτε στο αυτοκίνητο του.

Επίσης, όπως διαπιστώθηκε, οι συνεννοήσεις μεταξύ του γυμναστή και των παιδιών γινόταν μέσω κινητών τηλεφώνων είτε μέσω άμεσης επικοινωνίας σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Το βράδυ της Πέμπτης έγινε έρευνα στο σπίτι του εκπαιδευτικού από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ρεθύμνου, παρουσία εισαγγελέα, και εντοπίστηκε τη στιγμή που προχωρούσε σε ασελγείς πράξεις με δυο ανήλικους στο υπνοδωμάτιο.

Οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ. βρήκαν και κατάσχεσαν έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, ψηφιακούς δίσκους και περιοδικά με πορνογραφικό υλικό.

Στο πλαίσιο της έρευνας μαθητές κατέθεσαν στους αστυνομικούς πως είχαν συναντηθεί με τον 47χρονο και για αυτούς αποφασίστηκε να έχουν υποστήριξη από παιδοψυχολόγους και παιδοψυχιάτρους.

Ο δάσκαλος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου ενώ η υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου ζήτησε την άμεση απομάκρυνσή του από το σχολείο του Ρεθύμνου.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: