Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Μετακομίζει η Μελέτη απέναντι στη Μενεγάκη;

Πολλά έχουν ακουστεί τον τελευταίο καιρό για τη μετακόμιση της Ελεονώρας Μελέτη στη μεσημεριανή ζώνη.

Σύμφωνα με τα σενάρια η εκπομπή «Made in Star» πρόκειται να κοπεί και στη θέση της να μεταδίδεται η «Πρωινή μελέτη». Ποια είναι τελικά η αλήθεια και ποια τα σχέδια των υπευθύνων του STAR αλλά και της ίδιας της παρουσιάστριας;

Η αλήθεια είναι ότι το σενάριο της μετακόμισης της Μελέτη στη μεσημεριανή ζώνη αλλά και η διακοπή της εκπομπής που παρουσιάζει η Νικολέτα Ράλλη συζητήθηκε πολύ ως σχέδιο από τους υπεύθυνους του καναλιού της Κηφισιάς το προηγούμενο διάστημα. Τελικά όμως, ποιες είναι οι αποφάσεις τους;

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit πριν από δύο μέρες αποφασίστηκε οριστικά ότι η «Πρωινή μελέτη» θα συνεχίσει στην πρωινή ζώνη. Τουλάχιστον για φέτος καθώς την επόμενη σεζόν, όπως όλα δείχνουν θα κατέβει στη μεσημεριανή και η Ελεονώρα Μελέτη θα βρεθεί και πάλι απέναντι στην Ελένη Μενεγάκη.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, αν και το συμβόλαιο της Μελέτη λήγει τον Ιούνιο του 2012, πριν από λίγες μέρες τα στελέχη του STAR ζήτησαν από την παρουσιάστρια να ανανεώσουν τη συνεργασία τους μέχρι το 2016. Αφού λοιπόν αποσαφηνίστηκε και συμφωνήθηκε ότι τουλάχιστον για φέτος η «Πρωινή μελέτη» θα συνεχίσει στην πρωινή ζώνη όλα είναι έτοιμα και όλοι πρόθυμοι για να πέσουν κι οι υπογραφές στο συμβόλαιο που «δεσμεύει» τη Μελέτη για τα επόμενα δύο χρόνια (μέχρι τον Ιούνιο του 2014) και με ακόμα δύο χρόνια (μέχρι τον Ιούνιο του 2016), σύμφωνα με το αν το κανάλι θελήσει να συνεχίσει τη συνεργασία τους.

Έτσι, προς το παρόν, την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν η «Πρωινή μελέτη» θα συνεχίσει να μεταδίδεται το πρωί. Όπως όμως, όλα δείχνουν, την επόμενη σεζόν θα μετακομίσει στη μεσημεριανή ζώνη καθώς η διαφημιστική πίττα της πρωινής έχει περιοριστεί στο ελάχιστον με αποτέλεσμα πολλά τηλεοπτικά κανάλια να μην μπορούν πλέον να στηρίξουν τα κοστολόγια των εκπομπών τους.

Γρηγόρης Μελάς/NEWSIT

Δεν υπάρχουν σχόλια: