Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Φως στη δολοφονία του πρώην συζύγου της Αλέκας Κανελλίδου

Τον φερόμενο ως ‘δολοφόνο’ του πρώην συζύγου της Αλέκας Κανελλίδου έπιασαν τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου οι Αρχές. Ο λόγος για τον Σόλωνα Μάμα, γνωστό στον κόσμο της νύχτας για την ανεξέλεγκτη μυϊκή του δύναμη ο οποίος φέρεται την 1η Νοεμβρίου του 2011 στο Χαλάνδρι να πυροβόλησε κατά ενός 44χρονου, ονόματι Μακρυγιάννη. Με τη σύλληψή του, όμως, αναβιώνει και ο τραγικός θάνατος μετά από άγριο ξυλοδαρμό τον Μάρτιο του 2009 που βρήκε ο επιχειρηματίας Μιχάλης Γιαννουσάκης, πρώην σύζυγος της Αλέκας Κανελλίδου.
Το χρονικό του ξυλοδαρμού του επιχειρηματία

Μάρτιος 2009. Ο Μιχάλης Γιαννουσάκης μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς», ο οποίος δείχνει να έχει ξυλοκοπηθεί άγρια. Ο 63χρονος τότε επιχειρηματίας βρισκόταν στο κλαμπ ιδιοκτησίας του με τη επωνυμία «Mike’s Irish Bar» στους Αμπελοκήπους όταν μπήκε, λίγο πριν από τις 10.00 το βράδυ, και κάθισε μαζί του ένας 26χρονος, γνωστός στους κύκλους της νύχτας ως μέλος ομάδας μπράβων.

Τίποτα στη συμπεριφορά τους όση ώρα έπιναν το ποτό τους, ούτε και το κλίμα της μεταξύ τους συζήτησης, δεν προμήνυε το κακό που επρόκειτο να ακολουθήσει. Κάποια στιγμή αποσύρθηκαν στο γραφείο και περίπου δέκα λεπτά αργότερα ακούστηκαν αρχικά έντονοι διαπληκτισμοί και στη συνέχεια κρότοι από μετακίνηση επίπλων και γρονθοκοπήματα.

Δευτερόλεπτα αργότερα βγήκε από την πόρτα του γραφείου ο 26χρονος και οι υπάλληλοι του κλαμπ, όπως και οι θαμώνες, πρόσεξαν ότι τα χέρια του ήταν ματωμένα και κρατούσε ένα πιστόλι. Χωρίς να αφήσει σε κανέναν περιθώριο αντίδρασης, βγήκε από το μαγαζί και εξαφανίστηκε.
Οι υπάλληλοι βρήκαν τον επιχειρηματία πεσμένο στο δάπεδο και αιμόφυρτο.

Διατηρούσε τις αισθήσεις του και τους είπε ότι τον είχε χτυπήσει ο Σόλων, χωρίς όμως να προσθέσει οτιδήποτε άλλο για την αιτία του καβγά. Ο Γιαννουσάκης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών, όπου δυστυχώς εξέπνευσε λίγη ώρα μετά, καθώς προδόθηκε από την καρδιά του. Οι γιατροί διέγνωσαν ως αίτιο θανάτου την ανακοπή Οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων που ανέλαβαν τη διερεύνηση της υπόθεσης αναζήτησαν τον 26χρονο για να τον συλλάβουν, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Ο νεαρός, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, έχει απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις διωκτικές αρχές ως ύποπτος συμμετοχής σε πολυάριθμη ομάδα νονών της νύχτας. Όπως σημειώνουν άλλες πηγές που τοποθετούνται στο περιβάλλον του καταζητούμενου, ο 26χρονος πήγε στο μπαρ για να διεκδικήσει τα δεδουλευμένα μιας φίλης του που δούλευε εκεί ως σερβιτόρα, η οποία είχε τσακωθεί με τον επιχειρηματία και είχε αποχωρήσει από το κλαμπ - οι πληροφορίες λένε ότι η κοπέλα αρνήθηκε να εργαστεί φορώντας αποκριάτικη στολή όπως της είχε ζητηθεί. Κάποια στιγμή, ενώ είχαν μπει στο γραφείο, ο Γιαννουσάκης αντέδρασε (σύμφωνα πάντοτε με όσα υποστηρίζουν οι ίδιοι άνθρωποι), έβγαλε πιστόλι και απείλησε τον νεαρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: