Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Εκστρατεία της ΕΟΔ για απελευθέρωση δημοσιογράφων στην Τουρκία

Στη Τουρκία βρέθηκε αντιπροσωπεία δημοσιογράφων της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων, ώστε να παρακολουθήσει τη δίκη δέκα δημοσιογράφων. Όπως αναφέρει ανακοίνωση της ΕΣΗΕ, ο Άρνε Κόενιγκ, πρόεδρος της ΕΟΔ, ζήτησε την άμεση αποφυλάκιση των εξήντα και πλέον δημοσιογράφων, οι οποίοι κρατούνται στις φυλακές της Τουρκίας.

«Οι δημοσιογράφοι βρίσκονται στη φυλακή , αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για τρομοκρατία, ενώ στην πραγματικότητα βρίσκονται εκεί, γιατί κάνουν τη δουλειά τους», δήλωσε ο Πρόεδρος της ΕΟΔ.

Τα μέλη της αντιπροσωπείας συναντήθηκαν με οικογένειες φυλακισμένων δημοσιογράφων για να εκφράσουν την υποστήριξη και την αλληλεγγύη τους. Επίσης, συναντήθηκαν με μέλη του τουρκικού κοινοβουλίου, προκειμένου να ασκηθεί πίεση προς τις Αρχές για την άμεση απελευθέρωση των δημοσιογράφων που βρίσκονται στη φυλακή.

Στην ιστοσελίδα της ΕΟΔ μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για την εκστρατεία με αίτημα την απελευθέρωση των δημοσιογράφων στην Τουρκία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: