Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Εξάστερος Λεμπ στο Μόντε Κάρλο και… καλή αρχή!

A photo of Sébastien Loeb at the 2005 Wales Ra...
Image via Wikipedia
Την έκτη του νίκη του στο ράλι Μόντε Κάρλο πανηγυρίζει ο Σεμπαστιά Λεμπ, ο οποίος εάν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε καλύτερο «ποδαρικό» στο φετινό πρωτάθλημα WRC δεν γινόταν να κάνει. Ο οκτώ σερί φορές παγκόσμιος πρωταθλητής έδειξε ποιος είναι το αφεντικό με ακόμη μια επιτυχία.

Ο Γάλλος οδηγός της Citroen, εκμεταλλεύτηκε από τα τέλη της πρώτης ημέρας την εγκατάλειψη του Γιάρι Μάτι Λάτβαλα, ο οποίος φαινόταν να είναι ο μοναδικός… σοβαρός του αντίπαλος στον αγώνα. Από εκείνο το σημείο και έπειτα απλώς οδήγησε όπως ο ίδιος ξέρει και έφτασε άνετα στο να ανοίξει τη σαμπάνια του από το ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Χαρακτηριστικό είναι ότι η διαφορά του από τον δεύτερο, Ντάνι Σόρντο, έφτασε στο 2.45 λεπτά. Μάλιστα, κατάφερε να επικρατήσει των αντιπάλων του και στην Power Stage.

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: