Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2012

Νέο σκάνδαλο με βρετανική εφημερίδα

Front page of the Daily Express, one of Northe...
Image via Wikipedia
Ο εκδοτικός όμιλος της βρετανικής εφημερίδας Daily Express κατέβαλε πολλές χιλιάδες λίρες σε έναν ιδιωτικό ντετέκτιβ προκειμένου να συλλέξει πληροφορίες που αφορούσαν διασημότητες.

 Και πιο συγκεκριμένα, έναν πολιτικό, τη φίλη ενός μέλους της βασιλικής οικογένειας, θύματα εγκληματικών ενεργειών αλλά και τους ιδιοκτήτες δύο αντίπαλων εφημερίδων, όπως αναφέρεται σε αρχεία τα οποία ήταν απόρρητα, μέχρι πρότινος.

Τα αρχεία αυτά δείχνουν ότι ο όμιλος πλήρωνε μια εταιρεία η οποία συνδέεται με τον ιδιωτικό ερευνητή Στιβ Γουίταμορ, επί πολλά χρόνια, αφότου ο τελευταίος παραδέχτηκε ότι είχε παραβιάσει τη νομοθεσία περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων.

Ο όμιλος της Daily Express ανήκει στον Ρίτσαρντ Ντέσμοντ, τον Λονδρέζο επιχειρηματία που έχει επίσης στην κατοχή του περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια για ενηλίκους.


H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: