Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2012

Επίτιμος διδάκτορας της Νομικής ο Ντανιέλ Κον Μπεντίντ

Τον ευρωβουλευτή Ντανιέλ Κον Μπεντίτ υποδέχθηκαν σήμερα στο Πανεπιστήμιο Αθηνών ο πρύτανης κ. Θ. Πελεγρίνης, ο πρόεδρος της Νομικής Σχολής Αθηνών κ. Θ. Φορτσάκης και ο Κοσμήτορας κ. Μ. Τσινισιζέλης, ενώ το έργο του «σύγχρονου φιλέλληνα», όπως χαρακτηριστικά είπε, παρουσίασε η καθηγήτρια Νομικής κυρία Γλυκερία Σιούτη. Ο ευρωβουλευτής ανακυρήχθηκε Επίτιμος Διδάκτορας της Νομικής Σχολής Αθηνών σε ειδική τελετή στην Μεγάλη Αίθουσα του Πανεπιστημίου Αθηνών (Πανεπιστημίου 30).

Ο Ντανιέλ Κον Μπετίτ ξεκίνησε την ομιλία του με μία «φανταστική ...συνομιλία». Προσέγγισε το ελληνικό πρόβλημα διηγούμενος την «συνομιλία» που είχε σήμερα το πρωί, έξω από το πανεπιστήμιο Αθηνών, με τον... Σωκράτη.
 
Ο ευρωβουλευτής των πρασίνων ανέφερε ότι ο Σωκράτης τον ρώτησε «Τι συμβαίνει στην Ευρώπη και βρίσκεται σε τέτοια αναταραχή;».


H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: