Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2012

Οι Έλληνες χρειάζονται αλληλεγγύη και όχι ταπείνωση υποστηρίζουν οι Πράσινοι της Αυστρίας

Greece: Sea Sun & Culture
Greece: Sea Sun & Culture (Photo credit: brexians)
«Αυτό που χρειάζονται τώρα οι άνθρωποι στην Ελλάδα, είναι ελπίδα αντί ταπείνωση, καθώς και πραγματική ευρωπαϊκή αλληλεγγύη αντί κυνικές συμβουλές που ταπεινώνουν επιπλέον τον δοκιμαζόμενο λαό», διαμηνύει σε σημερινή ανοικτή επιστολή του προς τον πρόεδρο του Αυστριακού Οικονομικού Επιμελητηρίου, Κρίστοφ Λάιτλ, ο εκπρόσωπος του Κόμματος των Πρασίνων στο Επιμελητήριο, Φόλκερ Πλας, καταγγέλλοντάς τον συγχρόνως για λαϊκισμό και δημαγωγία, εξαιτίας της πρότασής του για πώληση ελληνικών νησιών -και μάλιστα στη γειτονική Τουρκία.
Την πρωτοφανούς κυνικότητας πρότασή του, ο Κρίστοφ Λάιτλ, την έκανε σε σημερινή συνέντευξή του στο αυστριακό εβδομαδιαίο περιοδικό «Προφίλ», ισχυριζόμενος προκλητικά, πως με την παραίτησή της από ένα μέρος της κυριαρχίας της, με την πώληση απομακρυσμένων και ακατοίκητων νησιών, η Ελλάδα θα έστελνε μήνυμα «ευγνωμοσύνης» για τη βοήθεια που της παρέχεται, καθώς, όπως ο ίδιος προσθέτει, με κάθε νέο πακέτο βοήθειας αυξάνεται το ανθελληνικό κλίμα στην Ευρώπη.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: