Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Από τη Λευκάδα η «άκρη του νήματος» για το οπλοστάσιο στο «Βενιζέλος»

English: Pistol Glock 30 caliber 45 ACP, strip...
Image via Wikipedia
Πώς συνδέεται ο εγκέφαλος «ποδοσφαιριστής» και η ληστεία στο Μουσείο της Κορίνθου

Μια επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στα Σύβοτα της Λευκάδας πριν από δύο χρόνια αλλά και η περιβόητη ληστεία στο Μουσείο της Κορίνθου το 1990, φαίνεται ότι λύνουν οριστικά τον γρίφο με την μεταφορά δεκάδων φορτίων με όπλα από τις ΗΠΑ μέσω του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος», που αποκάλυψε με διαδοχικά δημοσιεύματά του «Το Βήμα της Κυριακής».

Σύμφωνα με στοιχεία που κατατέθηκαν το τελευταίο διήμερο από αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ στην 25η τακτική ανακρίτρια που ερευνά την υπόθεση, οργανωτής της μεταφοράς των όπλων μέσω του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος», είναι 28χρονος διακινητής κοκαΐνης. Ο 28χρονος είχε κατηγορηθεί μαζί με άλλα 12 άτομα για την μεταφορά -στις 17 Ιουλίου 2010- 83,7 κιλών κοκαΐνης από την Βενεζουέλα, με το ιστιοπλοϊκό σκάφος «Dodo» που κατέπλευσε στα Σύβοτα της Λευκάδας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: