Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

ΔΗΜΑΡ: "Η επιμονή της Τρόϊκας για μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις οδηγεί σε εξαθλίωση των μισθωτών"

 

"Η επιμονή της τρόικας για περαιτέρω μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, οδηγεί τη χώρα σε ακόμη μεγαλύτερη ύφεση. Καμία παραγωγικότητα και καμία ανταγωνιστικότητα δεν υπηρετείται με τη συμπίεση των μισθών, την απομείωση της αμοιβής εργασίας και την εξαθλίωση των μισθωτών".

Με  μια σκληρή ανακοίνωση η ΔΗΜΑΡ απάντησε στην επιμονή του εκπροσώπου του ΔΝΤ,  Πολ Τόμσεν, για τη μείωση του κατώτατου μισθού στον ιδιωτικό τομέα, παρά την αχτίδα ελπίδας που αφήνει για το θέμα του 13ου-14ου μισθού...

Σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή», ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ υπογραμμίζει την ανάγκη μείωσης του μισθολογικού κόστους ώστε να καταστεί  η ελληνική οικονομία περισσότερο ανταγωνιστική, και στο πλαίσιο αυτό θέτει θέμα «περιορισμών στον κατώτατο μισθό», έστω για μία προσωρινή περίοδο, και «πιθανώς στον 13ο και 14ο μισθό», διευκρινίζοντας πάντως πως όλα είναι ανοικτά.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: