Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Ο σκηνοθέτης του Avatar στο βαθύτερο σημείο των ωκεανών

Cover of "Avatar (Two-Disc Blu-ray/DVD Co...
Cover via Amazon
Την περασμένη Τρίτη, ο σκηνοθέτης των δύο πιο επιτυχημένων εισπρακτικά ταινιών όλων των εποχών - Avatar και Τιτανικού- κατάφερε να σπάσει ένα ακόμη ρεκόρ: να καταδυθεί βαθύτερα από οποιονδήποτε άλλο άνθρωπο. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες, ο Τζέιμς Κάμερον θα επιχειρήσει να ξεπεράσει τον ίδιο του τον εαυτό με μια ιστορική αποστολή στο βαθύτερο σημείο των ωκεανών, την Τάφρο των Μαριανών, σε βάθος 11 χιλιομέτρων κάτω από την επιφάνεια του Ειρηνικού.

Σε συνεργασία με τη National Geographic Society, o Κάμερον θα καταδυθεί στο χαμηλότερο σημείο της τάφρου, στο Challenger Deep, κοντά στο Γκουαμ, μέσα σε ένα ειδικά σχεδιασμένο βαθυσκάφος. Την τάφρο έχουν επισκεφθεί μέχρι σήμερα μόνο δύο άνθρωποι: ο Αμερικανός στρατιωτικός Ντον Ουολς και ο Ελβετός ωκεανολόγος Ζακ Πικάρ, οι οποίοι το 1960 καταδύονταν επί πεντέμισι ώρες για να περάσουν μόλις μισή ώρα στον πυθμένα του ωκεανού. Στο μισό αιώνα που μεσολάβησε, κανείς δεν επανέλαβε το τολμηρό εγχείρημα.

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: