Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2012

Ξέσπασμα Μπαρόζο υπέρ της Ελλάδας

José Manuel Barroso - World Economic Forum Ann...
José Manuel Barroso World Economic Forum)
Ξέσπασμα του Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο σήμερα το μεσημέρι εναντίον των ευρωσκεπτικιστών και υπερσυντηρητικών ευρωβουλευτών, οι οποίοι σε σημερινή συζήτηση στο Στρασβούργο πρότειναν για μία ακόμη φορά τη χρεοκοπία της Ελλάδας ή και την αποχώρησή της από το ευρώ.

«Τί προτείνετε δηλαδή για την Ελλάδα; Πτώχευση. Μας λέτε ότι η παράλυση, η κατάρρευση των σχολείων και των νοσοκομείων είναι η λύση για το πρόβλημα της Ελλάδας», διαμαρτυρήθηκε σε υψηλούς τόνους ο πρόεδρος της Κομισιόν και συνέχισε: «Είναι άτιμο πολιτικά και πνευματικά να λέτε ότι η λύση είναι η πτώχευση. Όσοι θέλουν να βοηθήσουν την Ελλάδα, αντί να μας λένε συνέχεια ότι τίποτα δεν πρόκειται να πετύχει, καλύτερα θα ήταν να μας βοηθήσουν για να βοηθήσουμε κι εμείς την Ελλάδα», δήλωσε ο Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, μιλώντας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: