Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

«Οι Άγαμοι Θύται…στο Δημόσιο»

Τελευταίος μήνας παραστάσεων για την σατιρική μουσικο-θεατρική παράσταση  «Οι Άγαμοι Θύται…στο Δημόσιο», που παρουσιάζει το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, σε σκηνοθεσία Ιεροκλή Μιχαηλίδη.

Οι εξαιρετικά επιτυχημένες παραστάσεις των Αγάμων Θυτών, τις οποίες έχουν δει μέχρι τώρα 35.000 θεατές, θα συνεχιστούν έως το Σάββατο 31 Μαρτίου 2012 στην Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών.

Οι παραστάσεις της παραγωγής “Οι Άγαμοι Θύται… στο Δημόσιο” ακολουθούν, έως την Πέμπτη 22/03/2012, τον προγραμματισμό του θεάτρου: Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή. Από την Παρασκευή 23/03/2012 οι παραστάσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή και Σάββατο, για όλο το μήνα Μάρτιο.

Οι Άγαμοι Θύται επιστρέφουν – όπως η Τρόικα- κάνοντας κατάληψη στην Κεντρική σκηνή της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών του ΚΘΒΕ, με νέες σατιρικές εφεδρείες, κουρεμένοι ψυχικά εν χρώ (δηλαδή γουλί) και με μια παράσταση ριζοσπαστικού λαϊκισμού και ανορθολογισμού προσαρμοσμένου στις νέες, θεατρικές συνθήκες της Δανείας του Νότου. (Δανεία με «ει» από το «δανεικά»).

ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: