Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο, 10 Μαρτίου 2012

Ξεκινά η ηλεκτρονική κατάθεση δικογράφων στο Πρωτοδικείο Αθηνών

Από την ερχόμενη εβδομάδα αρχίζει η εφαρμογή της ηλεκτρονικής κατάθεσης δικογράφων (e-justice) στο Πρωτοδικείο Αθηνών και μέσα στα επόμενα 1,5 με 2 χρόνια θα επεκταθεί το μέτρο αυτό και σε όλα τα δικαστήρια της χώρας.
Αυτό ανέφερε σήμερα ο υπουργός Δικαιοσύνης Μιλτιάδης Παπαϊωάννου κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, όπου παρουσιάστηκε η εφαρμογή του νέου συστήματος συνολικού κόστους 100 εκατ. ευρώ το οποίο θα καλυφθεί κατά το μεγαλύτερο μέρος του από πόρους του ΕΣΠΑ.
Για την εφαρμογή αυτού του προγράμματος της «Ηλεκτρονικής Δίκης» έχει συνεργαστεί το υπουργείο Δικαιοσύνης, το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, το Πρωτοδικείο Αθηνών και ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών. Το έργο έχει ολοκληρωθεί τεχνικά και αναμένεται εντός των επομένων ημερών να ξεκινήσει η εφαρμογή του.

H ΣYNEXEIA  ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: