Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή, 11 Μαρτίου 2012

Η Sony σας δίνει την ευκαιρία να γράψετε το όνομά σας στην ιστορία του gaming

Ένας νέος διαγωνισμός που σας δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσετε τον δικό σας χαρακτήρα1 στο “Uncharted 3: Η εξαπάτηση του Drake™” για το PlayStation®3

Οι 3 χαρακτήρες στο πολύ δημοφιλές παιχνίδι του PlayStation®3 (PS3™) “Uncharted 3: Η εξαπάτηση του Drake™' ” δεν είναι απλά animations, αλλά πραγματικοί ηθοποιοί, οι οποίοι ερμηνεύουν τις σκηνές σε στούντιο μέσω της τεχνικής motion capture. Σας ακούγεται ενδιαφέρον; Η Sony σας προσφέρει τη δυνατότητα να πάρετε και εσείς μέρος στην ιστορία του Uncharted και να γίνετε ένας από τους playable χαρακτήρες του παιχνιδιού. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό που ξεκινά την Παρασκευή 9 Μαρτίου μέσω της fan page της Sony στο Facebookhttp://www.facebook.com/SonyGreece
Η οντισιόν για το Uncharted της Sony! Δείτε το σχετικό βίντεο: http://tlk.tc/leZE #asgoodasnathandrake

Ο νικητής πέρα από το ότι θα έχει την ευκαιρία να δημιουργήσει το δικό του χαρακτήρα στο παιχνίδι2, θα ταξιδέψει μέχρι το Los Angeles όπου θα γνωρίσει τη δημιουργική ομάδα που βρίσκεται πίσω από το παιχνίδι και θα έχει τη μοναδική ευκαιρία να βιώσει «από μέσα» την εμπειρία του motion capture!

Η διαδικασία του διαγωνισμού:

Ο διαγωνισμός «Οντισιόν για το Uncharted της Sony» (The Uncharted Audition) στο Facebook θα περιλαμβάνει τρεις διαφορετικές δοκιμασίες, στις οποίες οι συμμετέχοντες καλούνται να αποδείξουν ότι είναι εξίσου ικανοί με τον Nathan Drake.

Οι συμμετέχοντες πρέπει να ολοκληρώσουν και τις τρεις ακόλουθες δοκιμασίες:

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: