Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Κουβέλης: Δεν συμμετέχουμε σε κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ - ΝΔ

Η Συνέντευξη του προέδρου της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη, στην εφημερίδα «Τύπος της Κυριακής» και το δημοσιογράφο Δημήτρη Γκάτσιο


-Η συνεργασία με βουλευτές που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ προκάλεσε ήδη τους πρώτους κραδασμούς εντός της ΔΗΜΑΡ. Πως ερμηνεύετε την αντίδραση συντρόφων σας για αυτή τη συνεργασία;

ΑΠ: Η Δημοκρατική Αριστερά εδώ και καιρό έχει αποφασίσει να προχωρήσει στη συγκρότηση και σύνθεση του χώρου του δημοκρατικού σοσιαλισμού. Στην κατεύθυνση αυτή είναι και η συνεργασία μας με την κίνηση των ανεξάρτητων βουλευτών, με τη συλλογικότητα της «Μεταρρύθμισης», με τους «Ελεύθερους Πολίτες», με στελέχη του χώρου της πολιτικής οικολογίας, καθώς και με άλλες προσωπικότητες.

Η Κεντρική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ αποφάσισε με μεγάλη πλειοψηφία να πορευτεί σε αυτόν το δρόμο. Ανεξάρτητα από την ύπαρξη των διαφορετικών απόψεων που είναι απολύτως σεβαστές, το κόμμα προχωράει ενιαίο και συσπειρωμένο για την κρίσιμη μάχη των εκλογών.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: