Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Αρχιεπίσκοπος: Ο άνθρωπος που δεν έκανε επανάσταση δεν είναι ευτυχισμένος!

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος μίλησε στον Γιώργο Οικονομέα και τον Δημήτρη Καμπουράκη, την Πέμπτη το μεσημέρι στα γραφεία της Αρχιεπισκοπής Αθηνών στην Πλάκα. Η συνέντευξη θα μεταδοθεί από την εκπομπή τη Δευτέρα 2 Απριλίου 2012 και την εκπομπή «Κοινωνία ώρα MEGA».

Ο Προκαθήμενος της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ελλάδος αναφέρθηκε στην καθημερινή ελληνική πραγματικότητα: την οικονομική κρίση, τους «αγανακτισμένους» και τους απογοητευμένους που ζητούν τη βοήθεια της Εκκλησίας, το ρόλο που μπορεί να παίξει η Εκκλησία στην ανακούφιση του κόσμου, τα εμπόδια της γραφειοκρατίας που βάζει η πολιτεία στην αξιοποίηση της περιουσίας της. Ο ίδιος αναφέρθηκε και σε θέματα όπως ο μισθός του, η ιεραρχία, τα νεανικά του χρόνια και η δική του «επανάσταση», η πορεία του μέχρι τον αρχιεπισκοπικό θρόνο, η περιπέτεια της υγείας του και το έργο που θέλει να αφήσει.

Αποσπάσματα της συνέντευξής του ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: