Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2012

Η Ιωάννα Δεμεντή στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης στο ΕυρωκοινοβούλιοΟλοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι live εκπομπές στο 24h.com.cy στην καρδιά του Ευρωκοινοβουλίου,στο Στρασβούργο.Από τις 2-4 Ιουλίου οι αναγνώστες-τηλεθεατές του 24h.com.cy είχαν την ευκαιρία να δουν με live εικόνα,βίντεο και φωτογραφίες μία από τις σημαντικότερες στιγμές της Κύπρου,την ανάληψη της Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ενωσης για το δεύτερο εξάμηνο.Σε αυτή την ιστορική στιγμή για την Κύπρο το 24h.com.cy μετέφερε με ταχύτητα και εγκυρότητα κάθε είδηση γύρω από την ανάληψη της Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Η Ιωάννα Δεμεντή,η πρώτη Ελληνίδα δημοσιογράφος-παρουσιάστρια εκπομπής στο Ευρωκοινοβούλιο και ο σύμβουλος ενημέρωσης Σωτήρης Παπαδόπουλος βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης με ρεπορτάζ,αναλύσεις και συνεντεύξεις μεταφέροντας όλα οσα συνέβησαν στο Ευρωκοινοβούλιο.

 

Επόμενο ραντεβού τον Σεπτέμβριο.
Δεν υπάρχουν σχόλια: