Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Πάμε Πακέτο: Ο Κρίς από την Αγγλία ανακαλύπτει τον έλληνα πατέρα του

Νέες ιστορίες, απροσδόκητες συναντήσεις, δυνατά συναισθήματα. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανοίγει, για όγδοη σεζόν, πακέτα που αποκαλύπτουν συγκλονιστικές αληθινές ιστορίες με πρωταγωνιστές ανθρώπους της διπλανής πόρτας.

Την Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου, το άνοιγμα του πακέτου φέρνει δυνατές αποκαλύψεις και εξομολογήσεις καρδιάς που δεν θα αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο.

Αποστολέας του πρώτου πακέτου είναι ένα εντεκάχρονο κορίτσι, η Σαββίνα, που έρχεται από την Κάλυμνο προκειμένου να ευχαριστήσει τον άνθρωπο που της έδωσε την έμπνευση για να πραγματοποιήσει το μεγαλύτερό της όνειρο. Τη δημιουργία μιας ανοιχτής βιβλιοθήκης στο νησί της! Η Σαββίνα πιστεύει πως ένα παιδί μπορεί ν’ αλλάξει τον κόσμο και με αυτή τη φιλοσοφία κινείται στη ζωή της. Πριν ένα χρόνο, διαπίστωσε πως από τη μικρή κοινωνία του νησιού της, λείπει ένας χώρος όπου θα μπορούσαν να συγκεντρώνονται τα νέα παιδιά, να διαβάζουν και να συζητούν για τα προβλήματα που τους απασχολούν, δηλαδή μια ανοιχτή βιβλιοθήκη. Από τη στιγμή που πέρασε η ιδέα από το μυαλό της, δεν σταμάτησε λεπτό να προσπαθεί να την πραγματοποιήσει. Η μικρή αποστολέας χτύπησε τις πόρτες των τοπικών αρχών κι ο λόγος της κατάφερε να καθηλώσει και να αφυπνίσει όλους τους μεγάλους. Σήμερα πια, το όνειρό της έχει αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά κι η Σαββίνα θέλει να ευχαριστήσει μια σπουδαία γυναίκα που έγινε, άθελά της, η αφορμή για τη δημιουργία της βιβλιοθήκης. Πώς θα αντιδράσει η παραλήπτρια όταν αντικρύσει τη μικρή Σαββίνα για πρώτη φορά;

Το άνοιγμα του δεύτερου πακέτου θα προσπαθήσει να φέρει κοντά, για πρώτη φορά, ένα νεαρό αγόρι από την Αγγλία με τον Έλληνα πατέρα του. Ο Κρις είναι 23 ετών και έχει να δει τον πατέρα του από δύο χρονών, όταν η Αγγλίδα μητέρα του αποφάσισε, αιφνιδιαστικά, να εγκαταλείψει την Ελλάδα και τον σύζυγό της, παίρνοντάς τον Κρις μαζί της στην Αγγλία. Όλα αυτά τα χρόνια, ο αποστολέας ακούει διάφορες ιστορίες από την πλευρά της μητέρας του για τη συμπεριφορά του πατέρα του. Θεωρεί όμως ότι τα ερωτήματα που έχει μέσα στη ψυχή του πρέπει να απαντηθούν από τον ίδιο τον πατέρα του, καθώς η απουσία του, τόσο από τα παιδικά του χρόνια όσο κι από τα χρόνια της ενηλικίωσής του, τον έχει πληγώσει ανεπανόρθωτα. Πώς θα αισθανθεί ο παραλήπτης όταν καταλάβει ότι ο αποστολέας του πακέτου είναι ο γιος του; Γιατί ζει μόνος του μετά από μια ζωή γεμάτη εμπειρίες και συγκινήσεις και δεν έχει επαφή με κανένα από τα τέσσερα παιδιά του; Ποια θα είναι η εξέλιξη της ιστορίας;

Το Πάμε Πακέτο συνεχίζει για όγδοη σεζόν, δυνατότερο από ποτέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: