Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Victoria's Secret: «Κολάζει» η Μαγδαληνή από την Πολωνία


Η 28χρονη Magdalena Frackowiak είναι κολλημένη με το κινητό της - Δείτε φωτογραφίες


Με τόσες ώρες που περνάει κάθε μοντέλο στις φωτογραφήσεις είναι λογικό από ένα σημείο και μετά να αρχίσει να βαριέται. Ευτυχώς, όμως, η Magdalena Frackowiak βρήκε πώς να περάσει την ώρα της στα μικρά διαλείμματα που έκανε ανάμεσα στις σέξι πόζες της δίπλα στο κύμα σε παραλία του St Barts.

Ακόμα και την ώρα που κομμωτές και μακιγιέρ επιμελούνταν την εμφάνισή της, το 28χρονο μοντέλο από την Πολωνία δεν άφηνε το κινητό της τηλέφωνο από το χέρι, ενώ η μόνη στιγμή που το αποχωριζόταν ήταν όταν στηνόταν μπροστά στο φακό.

Και ενώ όλα τα βλέμματα ήταν καρφωμένα πάνω στο καλλίγραμμο κορμί της, που επέδειξε φορώντας τρία διαφορετικά μπικίνι, εκείνη είχε μάτια μόνο για το ροζ iPhone της. Άλλωστε έχοντας εμπειρία στο χώρο του μόντελινγκ από τα 16 της χρόνια, το κινητό δεν ήταν κάτι που θα την αποσυντόνιζε και έτσι και εκείνη προτίμησε να μιλάει ή και να φλερτάρει μέσω εκείνου!

Απόδειξη του πόσο σημαντικά ήταν τα μηνύματα για εκείνη – εκτός και αν έπαιζε με μανία κάποιο παιχνίδι – η καλλονή από την Πολωνία δε μίλησε σε κανέναν ακόμα και την ώρα που η μακιγιέζ της έβαζε λάδι στα πόδια της για να γυαλίζουν στο φακό.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΛΛΕΣ 18(!) ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: