Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Alyssa Miller: Μια μελαχρινή καλλονή

Η 25χρονη Miller είναι εδώ και μερικούς μήνες ζευγάρι με τον 32χρονο ηθοποιό Jake Gyllenhaal, ο οποίος έχει ιδιαίτερη αδυναμία, όπως άλλωστε και ο συνάδελφός του, Leonardo DiCaprio, στα μοντέλα.


Για το διαδικτυακό FreePeople.com φωτογραφήθηκε η καλλονή Alyssa Miller, η οποία στο παρελθόν έχει ψηφιστεί από τα περισσότερα αντρικά περιοδικά ως ένα από τα πιο σέξι μοντέλα στον κόσμο.

Η Miller γεννήθηκε στις 4 Ιουλίου 1990 στο Λος Αντζελες της Καλιφόρνια. Το καλλίγραμμο σώμα της και το ιδιαίτερα εκφραστικό της πρόσωπο την οδήγησαν από μικρή στο χώρο του μόντελινγκ. Το 2010 έγινε γνωστή ως πρόσωπο της Guess ενώ το 2011 φωτογραφήθηκε για το δημοφιλές αντρικό περιοδικό «Sports Illustrated Swimsuit Issue».

Η 25χρονη εδώ και μερικούς μήνες είναι ζευγάρι με τον 32χρονο ηθοποιό Jake Gyllenhaal, ο οποίος έχει ιδιαίτερη αδυναμία, όπως άλλωστε και ο συνάδελφός του, Leonardo DiCaprio, στα μοντέλα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ 12 ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΣΕΞΙ  Alyssa Miller

Δεν υπάρχουν σχόλια: