Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Το νέο απίστευτο «Κορμί» της διεθνούς πασαρέλας έχει ελληνικό όνομα: Ελισάβετ Κατσαμάκη

Η 26χρονη Ελισάβετ Κατσαμάκη, μία από τις πλέον καταξιωμένες Ελληνίδες στο διεθνή χώρο της μόδας και του μόντελινγκ, «έπαθε» ό,τι έχουν κατά καιρούς πάθει πολλοί: η πατρίδα τους έκλεισε την πόρτα στα μούτρα και το εξωτερικό τους αγκάλιασε. Και παρά την κρίση και την αρνητική αντιμετώπιση που είχε από τη χώρα μας, κατάφερε να πετύχει.


Με σπουδές στα οικονομικά, η Ελισάβετ γύρισε την πλάτη στις τράπεζες και τις οικονομικές αναλύσεις, προκειμένου να δοκιμάσει την τύχη της στη μόδα, απόφαση η οποία τη δικαίωσε. 

Έπειτα από σκληρή δουλειά, η Ελισάβετ έχει φωτογραφηθεί για καμπάνιες μεγάλων μαρκών μεταξύ άλλων Michael Kors και Donna Karan, ενώ κατάφερε να γίνει η πρώτη Ελληνίδα μοντέλο που έδωσε συνέντευξη στο γνωστό κανάλι μόδας Fashion Tv. Παράλληλα έχει κάνει φωτογραφήσεις για μεγάλη μάρκα ιταλικών εσωρούχων, ενώ φωτογραφίες της έχον συμπεριληφθεί σε βιβλίο μαζί με μεγάλα μοντέλα όπως η Carre Otis η Dita Von Teese, η Fernanda Tavares και η Irina Shayk.

«Όταν προσπάθησα να ξεκινήσω στην Ελλάδα, μου είπαν ότι δεν μπορούσα να γίνω μοντέλο και έτσι πλήρωσα για τις πρώτες μου φωτογραφίες, τις οποίες έστειλα μόνη μου σε πρακτορεία στη Γερμανία. Η ανταπόκριση ήταν άμεση και έτσι έκανα το πρώτο μου ταξίδι στο Μόναχο της Γερμανίας απ' όπου και ξεκίνησα, λέει το 26χρονο μοντέλο».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΕΛΙΣΑΒΕΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια: