Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

Προτάσεις της τελευταίας στιγμης για έξοδο

Το hoteling έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και ειδικά για την αποψινή νύχτα είναι must αφού στα ballrooms των ξενοδοχείων πραγματοποιούνται φοβερά parties με δυνατά beats και εκλεκτούς καλεσμένους.

Πρώτος και καλύτερος ο DJ Sasha που έχουμε καιρό να τον απολαύσουμε σε αθηναϊκά dexx και να που ήρθε η ώρα, στο κατάλληλο timing. O star DJ θα χαρίσει στο φανατικό κοινό του για μία ακόμη φορά μια ξεχωριστή χορευτική εμπειρία στο Intercontinental και όσοι βρεθούν εκεί θα υποδεχτούν το νέο έτος χορεύοντας ασταμάτητα. Το ίδιο θα συμβεί και στο Hilton που και φέτος διοργανώνει το καθιερωμένο «Red Night», με τον Βασίλη Τσιλιχρήστο και τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο να επιλέγουν τα πιο uplifting beats και τον κόσμο να παραδίδεται στους ρυθμούς «βουτηγμένος» στη σαμπάνια. Και το Divani Caravel όμως κάνει τη δική του «επανάσταση» στο hoteling με το αποψινό party του με καλεσμένη από το εξωτερικό τη Hadley και στα dexx τον πολύ καλό house DJ Γιώργο Σειρά.

Τα parties σήμερα δεν έχουν τελειωμό και το clubbing θα πάρει φωτιά. Στο Venue τα πράγματα είναι hard με τον DJ Nick Varon να «βαράει» αλύπητα ψαγμένα dance, το Blend επίσης θα μας έχει στο ντάπα-ντούπα με guest τους Muntermann-Ouur Ozer-Mikel, ενώ για πιο mainstream καταστάσεις, με γνωστά ξένα και επώνυμα lufs, ενδείκνυνται τα Villa Mercedes, Candy Bar, Blur, Shisha, Vitrine, Guzel, Dekko (Aυτοκίνηση) και Room. Οπου και αν πάτε, ό,τι και αν κάνετε, να περάσετε φανταστικά, με την ιδανική παρέα, διότι τυχόν λάθος επιλογές στα άτομα και το μέρος θα σας... καταδιώκουν ολόκληρο το 2010! Φιλία, καλή χρονιά με υγεία, ευτυχία και διασκέδαση!


Επιμέλεια: ΑΝΤΖΕΛΑ ΠΑΝΤΕΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: