Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

Το βίαιο... δώρο του υιού Καντάφι

Μασάζ με την... κακή έννοια έκανε ανήμερα τα Χριστούγεννα στη γυναίκα του ο playboy γιος του Μουαμάρ Καντάφι! Ο Μουτασίμ -γνωστός και με το παρατσούκλι «Χάνιμπαλ»- έμενε με την 29χρονη Αλίν Σκαφ που είναι μοντέλο και τα παιδιά τους σε μια πολυτελή σουίτα του ξενοδοχείου «Claridge’s» του Λονδίνου. Στη 1.30 τα ξημερώματα, το προσωπικό του ξενοδοχείου άκουσε τα ουρλιαχτά μιας γυναίκας και εκκλήσεις για βοήθεια, οπότε κλήθηκε η αστυνομία.

Οταν οι αστυνομικοί έφτασαν στην πόρτα της σουίτας, στην οποία η διαμονή κοστίζει περίπου 4.500 ευρώ τη βραδιά, οι σωματοφύλακες του 33χρονου Καντάφι δεν τους επέτρεψαν την είσοδο με αποτέλεσμα να συλληφθούν τρεις για παρεμπόδιση του έργου της αστυνομίας. Οσο για τον Μουτασίμ Καντάφι, αυτός κατάφερε να διαφύγει τη σύλληψη αφού ο Λίβυος πρέσβης που είχε ειδοποιηθεί, εν τω μεταξύ, επικαλέστηκε διπλωματική ασυλία. Μάλιστα, έφυγε από το «Claridge’s» με αυτοκίνητο της πρεσβείας. «Είδα ανθρώπους του ξενοδοχείου να προσπαθούν να μπουν στο δωμάτιο όπου ούρλιαζε μια γυναίκα. Οι άνδρες ασφαλείας όμως δεν τους άφηναν να μπουν. Μπορούσα να δω μια γυναίκα μέσα στο δωμάτιο και ήταν σε πολύ κακή κατάσταση. Αιμορραγούσε άσχημα από τη μύτη και το πρόσωπο. Η μύτης της είχε εμφανώς σπάσει και έδειχνε ότι θα χρειαστεί χειρουργείο» αναφέρει χαρακτηριστικά αυτόπτης μάρτυρας.

Πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η Σκαφ, μοντέλο από τη Λιβύη που μιλάει γαλλικά και αραβικά, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο στο Λονδίνο για νοσηλεία. Αργότερα, κατέθεσε στην αστυνομία ότι οι τραυματισμοί της προκλήθηκαν από πτώση. Οσο για τους σωματοφύλακες του Καντάφι, οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα, ωστόσο στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς να τους απαγγελθούν κατηγορίες. Μάλιστα, εκπρόσωπος του ξενοδοχείου «Claridge’s» δήλωσε ότι επιβεβαιώνει πως υπήρξε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σε σουίτα.

Αυτό δεν είναι το μοναδικό περιστατικό βίαιης συμπεριφοράς του «Χάνιμπαλ» Καντάφι. Τον περασμένο Ιούλιο, η ελβετική αστυνομία συνέλαβε τον ίδιο και την έγκυο γυναίκα του επειδή είχαν κατηγορηθεί ότι χτυπούσαν τους υπηρέτες τους με κρεμάστρες και ζώνες σε ξενοδοχείο της Γενεύης.


ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: