Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

Ρεχάγκελ: Χαίρομαι για την μεταγραφή του Γκέκα

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Φάνη Γκέκα ο ομοσπονδιακός προπονητής, Ότο Ρεχάγκελ.

O προπονητής της Εθνικής ομάδας, Ότο Ρεχάγκελ.
Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας, Ότο Ρεχάγκελ, μίλησε στην Bild με αφορμή την μεταγραφή του Φάνη Γκέκα στην Λεβερκούζεν.
«Χαίρομαι για τη μεταγραφή του, γιατί θα έχει την ευκαιρία να αγωνίζεται, κάτι που δεν συνέβαινε στη Λεβερκούζεν. Αν θέλει να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο, θα πρέπει να βοηθήσει τη Χέρτα. Δεν είχα καμία σχέση με τη μετακίνηση του Φάνη στη Χέρτα. Δεν προτείνω παίκτες και δεν είχα καμία επαφή με τον κύριο Φούνκελ. Ο Γκέκας τοποθετείται ανάμεσα στους κεντρικούς αμυντικούς και περιμένει. Πολλές φορές διατρέχει τον κίνδυνο να βρεθεί σε θέση οφσάιντ», τόνισε αρχικά ο Γερμανός προπονητής και συνέχισε λέγοντας: «Όταν έχει πίσω του τεχνίτες παίκτες, όπως ο Ράφαελ, που μπορούν να του δώσουν την μπάλα την κατάλληλη στιγμή, είναι πολύ γρήγορος και μπορεί να σκοράρει αμέσως. Όμως κάνει πολλή δουλειά και πιο πίσω. Δεν χρειάζεται να είναι ο μοναδικός προωθημένος. Μπορεί να αγωνιστεί ως παρτενέρ του Ράμος, με τον Ράφαελ πίσω τους. Εγώ σαν προπονητής δεν βλέπω την ηλικία ενός παίκτη. Βλέπω αν μπορεί ή όχι. Όταν πήρα τον Μάνφρεντ Μπούργκσμιλερ στη Χέρτα ήταν 36 ετών κι όμως πέτυχε 21 γκολ το 1990».
Για τον χαρακτήρα του Γκέκα: «Σαν άνθρωπος είναι εσωστρεφής και θα πρέπει να τον προσεγγίσει ο άλλος. Όμως η Χέρτα τον πήρε για επιθετικό κι όχι για να μιλά. Η οικογένειά του είναι τα πάντα για αυτόν. Έχω γνωρίσει τη σύζυγο και τα παιδιά του, είναι πολύ συμπαθητικοί».
Για την Χέρτα: «Η Χέρτα έχει πάντα μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Θεωρητικά είναι δύσκολο να σωθεί, αλλά πρακτικά όλα είναι πιθανά. Μετά το 0-0 στην Αθήνα με την Ουκρανία στα μπαράζ πρόκρισης για το Παγκόσμιο Κύπελλο είχα πει στους παίκτες μου πως ακόμη έχουμε την τύχη στα χέρια μας. Το ίδιο ισχύει για τη Χέρτα».
Πηγή: www.goal.com/gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: