Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2010

Κλαίνε 250.000 ευρώ 25 Τρικαλινοί κτηνοτρόφοι


Θα προσφύγουν στη δικαιοσύνη για τους μεσίτες της «μαϊμού» εταιρείας εμπορίας κρεάτων
Σε 25 ανέρχεται ο αριθμός των κτηνοτρόφων του Νομού μας που έπεσαν θύματα της εταιρείας εμπορίας κρεάτων με έδρα το Ρέντη της Αθήνας, ενώ το συνολικό ποσό που έχασαν φτάνει σε 250.000 ευρώ.
Τα παραπάνω ανακοίνωσε χθες ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κτηνοτροφικών Συλλόγων Νομού Τρικάλων, Δημ. Κόττης, ο οποίος ενημερώθηκε από τους θιγόμενους κτηνοτρόφους.
Όπως είπε ο κ. Κόττης, ευθύνες θα πρέπει να αναζητηθούν όχι μόνον για την εταιρεία «μαϊμού» αλλά και για τους μεσάζοντες που την συνέστησαν στους Τρικαλινούς και Θεσσαλούς κτηνοτρόφους.
Ο ίδιος τονίζει πως το οικονομικό πλήγμα που δέχθηκαν οι 25 κτηνοτρόφοι, εκ των οποίων οι περισσότεροι έχουν μεγάλες κτηνοτροφικές μονάδες, είναι πολύ μεγάλο αφού παρέδωσαν στην εταιρεία εκατοντάδες αμνοερίφια και μοσχάρια χωρίς όμως να πάρουν ποτέ τα χρήματά τους, καθώς οι επιταγές που έχουν στα χέρια τους αποδείχθηκαν άνευ αντικρίσματος.
Για μια ακόμη φορά ο κ. Κόττης συνέστησε σε όλους τους κτηνοτρόφους του Νομού μας να μην εμπιστεύονται τους μεσίτες και τους εμπόρους κρεάτων, διότι όπως είπε χαρακτηριστικά «έχει γεμίσει ο τόπος μπατάκια και λαμόγια» και όταν παραδίδουν τα ζώα τους να ζητούν να πληρώνονται μετρητοίς.
Πάντως οι 25 κτηνοτρόφοι που συμπεριλαμβάνονται στην λίστα των Θεσσαλών συναδέλφων τους που έπεσαν θύματα της κομπίνας, αναμένεται εντός των ημερών να καταθέσουν μηνύσεις και αγωγές, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα κινηθούν δικαστικά και εναντίον των μεσιτών που τους έφεραν σε επαφή με την συγκεκριμένη εταιρεία «φάντασμα».(Τρικαλινά Νέα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: