Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

ΕΔΕ σε βάρος του αστυνομικού του Α.Τ. Κορίνθου


Tη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ) σε βάρος του αστυνομικού του αστυνομικού τμήματος Κορίνθου που φέρεται να εξύβρισε και να απείλησε πολίτη για μια θέση πάρκινγκ στο Λουτράκι, διέταξε η αστυνομική διεύθυνση Κορινθίας.
Ο 40χρονος αστυνομικός ενώ ήταν σε κανονική άδεια και χωρίς να κάνει χρήση της ιδιότητάς του, το Σάββατο το απόγευμα στο Λουτράκι διαπληκτίστηκε με πολίτη για μια διεκδικούμενη θέση στάθμευσης και σύμφωνα με την καταγγελία του πολίτη στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, ο αστυνομικός τον εξύβρισε και τον απείλησε επιδεικνύοντας προς το μέρος του μια φαλτσέτα, τύπου χαρτοκόπτη με λάμα μήκους τουλάχιστον 10 εκατοστών.
Στην συνέχεια ο αστυνομικός τράπηκε σε φυγή και μετά από μια περίπου ώρα, παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα Λουτρακίου όπου την ώρα που ενημέρωνε τον αξιωματικό υπηρεσίας για το περιστατικό, εμφανίστηκε και ο καταγγέλων, ο οποίος αφού τον αναγνώρισε, υπέβαλε μήνυση σε βάρος του.
Μετά την καταγγελία του ιδιώτη από το αστυνομικό τμήμα Λουτρακίου σχηματίσθηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας κατά 40χρονου αστυνομικού. Ο συλληφθείς αστυνομικός αφέθηκε ελεύθερος κατόπιν προφορικής εντολής του εισαγγελέα Κορίνθου, ενώ όπως προαναφέρθηκε, σε βάρος του διετάχθη ΕΔΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: