Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2010

Νίκος Οικονομόπουλος "Κατάθεση ψυχής"

Φώτα, ήχος, καπνός, κάμερες πάμε! Οι τελευταίες ημέρες του χρόνου που μόλις αποχαιρετήσαμε μας βρήκαν να απαθανατίζουμε σκηνές από το βιντεοκλίπ που γύρισε ο Νίκος Οικονομόπουλος για τις ανάγκες της νέας δισκογραφικής δουλειάς του με τίτλο «Κατάθεση ψυχής».

Ο νεαρός αλλά πολλά υποσχόμενος τραγουδιστής, ο οποίος σημειωτέον αυτό το διάστημα εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο «Fever» με τον Γιάννη Πάριο, όχι μόνο δεν φάνηκε να ενοχλείται από την παρουσία μας την ώρα του γυρίσματος αλλά επιπλέον σήμερα κάνει ποδαρικό στην «Espresso της Κυριακής» με ένα CD που περιέχει δώδεκα ολοκαίνουργια τραγούδια.
Οι πρώτες σκηνές του γυρίσματος πραγματοποιήθηκαν στην πίστα του «Fever». Ετσι άλλωστε επέβαλλε το σενάριο, που δυστυχώς δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε ακόμη.

Ο γοητευτικός τραγουδιστής είχε φθάσει νωρίτερα και συζητούσε με τον σκηνοθέτη Γιώργο Γκάβαλο τις τελευταίες λεπτομέρειες, ενώ περίμενε να συγκεντρωθούν όλοι οι συνεργάτες του για να ξεκινήσουν τη λήψη της πρώτης σκηνής. Απλός και χαμογελαστός, έλαμπε μέσα στο μαύρο, καλόγουστο κοστούμι του, ενώ ήταν ευδιάκριτο πως η πίστα είναι για εκείνον το δεύτερο σπίτι του.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του γυρίσματος ο Νίκος Οικονομόπουλος δεν δυσανασχέτησε ούτε λεπτό, ενώ άκουγε πιστά τις οδηγίες του σκηνοθέτη και της ομάδας του δείχνοντας πως διαθέτει επίπεδο σοβαρού επαγγελματία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: