Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

Στον ανακριτή σήμερα οι αστυνομικοί του Α.Τ.Ακροπόλεως


Στον ανακριτή οδηγούνται σήμερα οι δύο αστυνομικοί και οι τρεις ειδικοί φρουροί που κατηγορούνται για τον βασανισμό 30χρονου Χιλιανού κρατουμένου στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως (Βλέπε άρθρο).
Οι πέντε αστυνομικοί που σημειωτέον σχημάτισαν και δικογραφία με ψεύτικα στοιχεία σε βάρος του κρατουμένου για απόπειρα απόδρασης και αντίσταση, ανιμετωπίζουν τις κατηγορίες των βασανιστηρίων σε βάρος κρατουμένου, της απλής συνέργειας σε βασανιστήρια και της κατάχρησης εξουσίας.
Όλοι τους έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα, ενώ αντιμετωπίζουν την πειθαρχική ποινή της απόταξης, πέραν των ποινικών ευθυνών.
Σε διαθεσιμότητα εξάλλου, τέθηκε κι άλλος ένας αστυνομικός που υπηρετούσε στο Τμήμα Κορίνθου, μετά από επεισόδιο που είχε με πολίτη στο Λουτράκι με αφορμή μία θέση στάθμευσης.
Ο 40χρονος αστυνομικός φέρεται ότι εξύβρισε και απείλησε τον πολίτη με φαλτσέτα ύστερα από διαπληκτισμό για το παρκάρισμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: