Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Πατρίτσια Μίλικ-Περιστέρη: "Δεν έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου"

Είναι ίσως ένα από τα πιο ερωτεύσιμα πλάσματα της τηλεόρασης. Η ματιά της και το χαμόγελό της σε αφοπλίζουν είτε τη γνωρίζεις είτε τη βλέπεις για πρώτη φορά. Το όνομά της μετά το σίριαλ «Χαρά αγνοείται» εκτοξεύτηκε και οι προτάσεις που δέχτηκε προκειμένου να πρωταγωνιστήσει σε κάποιο σίριαλ ήταν πολλές. Η Πατρίτσια Μίλικ-Περιστέρη μιλάει στην «Espresso της Κυριακής» για το πώς χειρίστηκε τη δημοσιότητα, πόσο την επηρέασε που είδε το σίριαλ στο οποίο πρωταγωνιστούσε τη φετινή σεζόν να κόβεται αλλά και για την προσωπική της ζωή, καθώς κάθε εβδομάδα διαβάζει ότι έχει και έναν καινούργιο σύντροφο.

Μεγάλωσε στη Γλυφάδα και στις 13 Αυγούστου θα γίνει 22 ετών. Η μαμά της είναι από την Πολωνία και ο πατέρας της Αθηναίος. Εζησε πολλά καλοκαίρια στην Πολωνία και έμαθε την κουλτούρα της, χωρίς όμως να μπορεί να πει ότι θα μείνει εκεί. Στο σχολείο σιχαινόταν τα μαθηματικά και το απολυτήριό της το πήρε με σχετικά καλούς βαθμούς. Θα ήθελε να γυρίσει τον χρόνο πίσω στο 2004, ένα καλοκαίρι που, όπως μας λέει, θα της μείνει αξέχαστο. Στα δώδεκά της παρουσίαζε παιδικό δελτίο στον ΣΚΑΪ και στη συνέχεια εντελώς ξαφνικά ήρθε η πρόταση να παίξει σε καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1. Το σίριαλ στο MEGA «Χαρά αγνοείται» δίχασε και συγκαταλέγεται στα πιο επιτυχημένα και συζητημένα στην ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης και εκεί κέρδισε τις εντυπώσεις. Φέτος έπαιξε στο πλάι του Χάρη Ρώμα, αλλά το «Dr Roulis» κόπηκε πρόωρα. Αυτή είναι η «Πάτι», έτσι όπως τη φωνάζουμε τα φιλαράκια της...

- Επιδίωξες να γίνεις ηθοποιός;Ολα ήρθαν τυχαία στη ζωή μου και με βοήθησε και ο παράγων τύχη. Εκανα παιδικό δελτίο στον ΣΚΑΪ και το όνειρό μου ήταν να γίνω κάποια στιγμή παρουσιάστρια ειδήσεων. Μετά με πήραν σε ένα πρακτορείο μόδας και άρχισα να κάνω κάποια διαφημιστικά. Η τηλεοπτική πρόταση του «Ερωτα» με αιφνιδίασε και εκεί έκανα ουσιαστικά την πρακτική μου για τρία χρόνια, μια και έπρεπε να μαθαίνω καθημερινά τον ρόλο μου, κάτι που το θεωρούσα ακατόρθωτο. Ολα κύλησαν όμορφα όμως και φτάσαμε εδώ που είμαστε. Στάθηκα και τυχερή και δεν έχω παλέψει να πάρω πράγματα που μου έχουν δημιουργήσει άγχος και ανασφάλεια.
 
- Το σίριαλ «Χαρά αγνοείται» σε απογείωσε... Αυτό το περίμενες;Μετά τον «Ερωτα» του ΑΝΤ1, που έμαθα για τρία χρόνια πάρα πολλά, έρχεται μια σειρά δραματική που με εξίταρε πραγματικά. Συνεργάστηκα με τον κύριο Σκιαδαρέση και την κυρία Καβογιάννη και αυτό ήταν απίστευτο συναίσθημα. Ξαφνικά έγινα πρωταγωνίστρια και δεν μπορώ να σου πω ότι αγχώθηκα. Ηθελα να αποδείξω ότι μπορώ. Βίωσα αυτό το συναίσθημα της ουσιαστικής υποκριτικής. Εζησα αυτήν την επιτυχία σαν μια ηθοποιός που ανέβηκε απλώς ένα σκαλί παραπάνω. Εισέπραξα αυτήν τη μεγάλη τηλεθέαση όχι τόσο σε χρήματα όσο σαν στοίχημα με τον εαυτό μου για να δουλεύω στη συνέχεια με μεγάλους ηθοποιούς. Μου αρέσει πολύ αυτό που κάνω!

- Φέτος στάθηκες στο πλάι του Χάρη Ρώμα σε μια κωμική σειρά του ΑΝΤ1 που κόπηκε με συνοπτικές διαδικασίες. Πώς αντιμετώπισες αυτήν την απόφαση;Με στενοχώρησε γιατί υπήρχε όμορφη χημεία με όλα τα παιδιά που δουλεύαμε καθημερινά. Η σεζόν φέτος είναι δύσκολη και πέσαμε κι εμείς θύματα της κρίσης. Ακουσα πολλά για αλαζονεία του Χάρη Ρώμα που δεν παραδέχτηκε ότι κάναμε χαμηλά νούμερα. Είναι κρίμα να δέχεται τόσο σκληρή κριτική γιατί προσέφερε πολύ στο κανάλι όλα αυτά τα χρόνια. Απαιτεί κάποια πράγματα και αν δεν το κάνει αυτός, ποιος άλλος μπορεί να το κάνει; Πάντως, αυτό που μου μένει από τη συνεργασία μου είναι ότι δεν μετάνιωσα που συμμετείχα και πέρασα πολύ όμορφα μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: