Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2010

Ατυχήματα, ακυρώσεις και αλλαγές σε δρομολόγια πλοίων και αεροπλάνων

Προβλήματα δημιουργήθηκαν στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στα πελάγη από χθες (φωτό αρχείου).
Προβλήματα στις θαλάσσιες συγκοινωνίες προκάλεσαν οι θυελλώδεις άνεμοι που πνέουν από χθες το βράδυ στα πελάγη Συγκεκριμένα, στον προβλήτα του λιμανιού της Ρόδου προσέκρουσε ελαφρά κατά τον απόπλου το Ε/Γ - Ο/Γ «ΠΡΕΒΕΛΗ» λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.
Επίσης, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Ταξιάρχης», που εκτελούσε δρομολόγιο από Λαύριο προς Άγιο Ευστράτιο, δεν μπόρεσε να προσεγγίσει το λιμάνι του Αγ. Ευστρατίου και συνέχισε το δρομολόγιό του για Λήμνο-Καβάλα.

Από τις 12 σήμερα το μεσημέρι έγινε άρση απαγορευτικού που ίσχυε από χθες και τα πλοία εκτελούν κανονικά τα δρομολόγιά τους.

Ωστόσο, δρομολόγια δεν εκτελούνται ακόμη από το πορθμείο Ρίου-Αντιρρίου, από Λευκίμμη προς Ηγουμενίτσα και από Παξούς προς Ηγουμενίτσα.

Προβλήματα δημιουργήθηκαν όμως, και στις πτήσεις από τους ισχυρούς ανέμους. Συγκεκριμένα, ακυρώθηκαν τρεις πτήσεις από Αθήνα προς Σαντορίνη.

Οι ισχυροί άνεμοι, οι βροχές και τα χιόνια στα ορεινά είναι το κύριο σκηνικό του καιρού σήμερα. Από το απόγευμα, ωστόσο, τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν με ένταση 6-7 μποφόρ.

Αύριο, οι νοτιάδες και ο παγετός στα ηπειρωτικά θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού, ενώ στα πελάγη οι άνεμοι θα πνέουν με ένταση μέχρι και 8 μποφόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: