Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

Το νέο Nokia X3 διατίθεται στα Alpha Copy / Nokia Stores




Η Alpha Copy / Nokia παρουσιάζει το νέο κινητό τηλέφωνο Nokia X3, ένα σύγχρονο μουσικό κινητό τηλέφωνο, το οποίο αναμένεται να σας εκπλήξει με τις δυνατότητες του.
Το νέο Nokia X3 με την ξεχωριστή κομψή εμφάνιση και τον λεπτό συρόμενο σχεδιασμό, «καλωσορίζει» τους χρήστες σε έναν νέο κόσμο γεμάτο μουσική! Συγκεκριμένα, δίνει την δυνατότητα στους χρήστες της συσκευής να ακούσουν την αγαπημένη τους μουσική μέσω του music player που διαθέτει, χρησιμοποιώντας τα ειδικά πλήκτρα μουσικής για απευθείας πρόσβαση, αλλά και τους αγαπημένους τους σταθμούς μέσω του FM ραδιοφώνου, από τα εξαιρετικής ποιότητας μεγάφωνα – δίχως τη χρήση ακουστικών.
Επιπλέον, με την συσκευή αυτή ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να «κρατήσει» ζωντανές τις πιο σημαντικές του στιγμές με την Carl Zeiss κάμερα 3,2 megapixel με πλήρη εστίαση και ψηφιακό ζουμ. Ακόμη, θα μπορεί να έρθει σε επαφή με τους φίλους του μέσω του Ovi Contacts και Ovi Mail, ενώ το Ovi Store προσφέρει πρόσβαση σε παιχνίδια και εφαρμογές.
Το νέο Nokia X3 μπορείτε να το προμηθευτείτε από τα συνεχώς αναβαθμιζόμενα σημεία εξυπηρέτησης Alpha Copy / Nokia Stores, το οποία προσφέρουν τη δυνατότητα στον καταναλωτή να γνωρίσει το σύνολο των προϊόντων Nokia, τις νέες πρωτοποριακές ψηφιακές υπηρεσίες και παράλληλα τον ενημερώνουν για όλα τα κριτήρια επιλογής των προϊόντων που καλύπτουν εξατομικευμένα τις ανάγκες του σε όλες τις κατηγορίες. Με αυτόν τον τρόπο στα Alpha Copy / Nokia Stores παρέχεται από το 1998 εξειδίκευση και ποιοτική εξυπηρέτηση στον καταναλωτή μέσα από ολοκληρωμένες λύσεις κινητής τηλεφωνίας.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Alpha Copy / Nokia κ. Ιωάννης Τσαγγαδάς δήλωσε:
«Το μοντέρνο και κομψό μουσικό κινητό τηλέφωνο Nokia X3, προσφέρει πολλαπλές ψυχαγωγικές λύσεις, ενώ παράλληλα διαθέτει όλες τις τεχνολογικές εφαρμογές που χρειάζεται ένας σύγχρονος χρήστης. Πιστοί στην «ποιότητα στην επικοινωνία» εμπλουτίζουμε την μουσική σειρά της Nokia, παρέχοντας άρτιες τηλεπικοινωνιακές λύσεις για όλους.».

Δεν υπάρχουν σχόλια: