Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ

Γυαλιά καρφιά τα έκαναν χθες βράδυ στην Τούμπα, οπαδοί που είχαν συγκεντρωθεί έξω από τα γραφεία αθλητικού συνδέσμου, λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα μπάσκετ της Α1 μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ.

Οι «θερμόαιμοι» επιτέθηκαν σε φίλαθλο της αντίπαλης ομάδας, ο οποίος περνούσε από την περιοχή. Αστυνομικοί, οι οποίοι αντιλήφθηκαν το περιστατικό και έσπευσαν στο σημείο, δέχθηκαν επίθεση από τα ίδια άτομα, που τους πέταξαν πέτρες, μπουκάλια, σιδηροσωλήνα και άλλα αντικείμενα.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τρία άτομα, ηλικίας 22 και 34 ετών. Ένας από αυτούς, μάλιστα, είχε στην κατοχή του ένα μαχαίρι.

Οι υπόλοιποι «θερμόαιμοι» αποχώρησαν από το σημείο, προκαλώντας φθορές σε σταθμευμένο όχημα. Τα ευρήματα που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί από την περιοχή θα αποσταλούν στην ΥΕΕΒΕ για διερεύνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: