Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Εμίρης δίνει 20.000.000 ευρώ για το (ελληνικό) νησί του Πικάσο!

Ενας εμίρης «τα δίνει όλα» για το ελληνικό νησί του Πικάσο! Σύμφωνα με πληροφορίες , οι κληρονόμοι του διάσημου ζωγράφου, η Παλόμα και ο Κλοντ Πικάσο πουλάνε 200 στρέμματα γης στη Μεγαλόνησο -νησί το οποίο ανήκει στο σύμπλεγμα των Πεταλιών- έναντι 20.000.000 ευρώ! Και ο ζάπλουτος Αραβας είναι «έτοιμος για όλα» αφού ενδιαφέρεται να αγοράσει την έκταση με στόχο να δημιουργήσει εκεί μια «νέα Μύκονο», αποκλειστικά για VIP!

Η Μεγαλόνησος είναι ένα από τα ομορφότερα νησιά του Αιγαίου. Μπορεί η έκτασή της να μην είναι σε θέση να... φιλοξενήσει μεγάλες πόλεις και χωριά, ωστόσο έγινε το αγαπημένο θέρετρο ενός από τους μεγαλύτερους ζωγράφους του περασμένου αιώνα, του Πάμπλο Πικάσο. Σε αυτό το νησί ο Ισπανός καλλιτέχνης πέρασε τα ωραιότερα καλοκαίρια της ζωής του με συντροφιά τους διασημότερους ανθρώπους του κόσμου. Αν και το νησί ανήκει σε πολλούς ιδιοκτήτες, έγινε γνωστό ως το νησί του Πικάσο προς τιμήν του κορυφαίου καλλιτέχνη.
    
Πριν από λίγο καιρό η Μεγαλόνησος βγήκε στο... σφυρί. Αρκετοί ιδιοκτήτες αποφάσισαν να πουλήσουν τις εκτάσεις τους, ανάμεσα σε αυτούς και τα παιδιά του «πατέρα» της μοντέρνας τέχνης. Ο πρώτος που θέλησε να κάνει «δική» του τη Μεγαλόνησο ήταν ένας εμίρης. Στην πορεία όμως των διαπραγματεύσεων εμφανίστηκαν και άλλοι υποψήφιοι μνηστήρες: ένας Ισραηλινός επιχειρηματίας και μια εταιρεία αγγλικών συμφερόντων. Αλλά ας δούμε από την αρχή το... θρίλερ που κρύβεται πίσω από την προσπάθεια για την απόκτηση αυτού του «φιλέτου» γης...

Δεν υπάρχουν σχόλια: