Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

6,5 εκατ. ευρώ η περιουσία Λάτσιου - Μενεγάκη

Εννέα μέρες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της με τον Γιάννη Λάτσιο η Ελένη «σπάει» την σιωπή της και δηλώνει: «Ήταν δική μου απόφαση ο χωρισμός».

Η δήλωση αυτή όμως περιπλέκει ακόμα περισσότερο την μοιρασιά των περιουσιακών στοιχείων του άλλοτε ερωτευμένου ζευγαριού, αφού και οι δύο είχαν δεσμευτεί προφορικά να μην μιλήσουν δημόσια.

Και επειδή είναι «πολλά τα λεφτά Άρη», η Ελένη Μενεγάκη απευθύνθηκε σε γνωστό δικηγόρο για να ζητήσει νομικές συμβουλές.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες, η περιουσία του ζευγαριού ξεπερνάει τα 6,5 εκατομμύρια σε χρήματα και ακίνητα. Η βίλα των Μελισσίων, για παράδειγμα, αξίζει περίπου 4 εκατομμύρια ευρώ, ενώ το ζευγάρι έχει ακόμα στην κατοχή του 1 ακίνητο στην Κηφισιά αξίας 600.000 ευρώ, ένα τεσσάρι στο Ελληνικό αξίας 400.000 ευρώ, μια πολυκατοικία στην Κάρυστο, ένα εξοχικό στην Χαλκιδική αξίας 400.000 ευρώ, 10 στρέμματα στην Κάρυστο, ένα οικόπεδο στην Βοιωτία 250.000 ευρώ και δύο οικόπεδα στην Μυτιλήνη αξίας 500.000 ευρώ.


Θέλετε και άλλα;

Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες για το πολύκροτο διαζύγιο στο βίντεο που ακολουθεί

Δεν υπάρχουν σχόλια: