Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

"Η Πριγκίπισσα και ο Βάτραχος" αποκλειστικά για τους ακροατές του 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm!

Ο 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm και η AUDIO VISUAL παρουσιάζουν την ιστορία του πιο μαγικού φιλιού στη νέα ταινία της Walt Disney «Η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΚΑΙ Ο ΒΑΤΡΑΧΟΣ». 

Όλοι γνωρίζουν το κλασσικό παραμύθι της πριγκίπισσας που ανακαλύπτει τον αληθινό έρωτα φιλώντας ένα βάτραχο. Στην περίπτωσή μας βέβαια τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά... Αμέτρητες εκπλήξεις συναντούν το χιούμορ, τη μελωδία και το συναίσθημα και τελικά ο έρωτας βρίσκει το δρόμο του στην απίστευτη περιπέτεια της 49ης ταινίας της Disney, η οποία βασίζεται στο πασίγνωστο αριστούργημα των Αδερφών Γκριμ.

Οι ακροατές του 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την ταινία μεταγλωτισμένη με τις φωνές της Κατερίνα Τσάβαλου, του Γιάννη Ζουγανέλη, της Χρυσούλα Διαβάτη και του Σταμάτη Κραουνάκη. Τραγουδάει η  Σάγια.

Συντονιστείτε καθημερινά στις εκπομπές του 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm και στείλτε το μήνυμά σας στο 19000 γράφοντας ΔΡΟΜΟΣ, αφήστε κενό, ΣΙΝΕΜΑ και το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ σας.

Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την avant premiere του 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm, την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου, στις 12 το μεσημέρι, στον κινηματογράφο ΙΝΤΕΑΛ, Πανεπιστημίου 46(ΜΕΤΡΟ Πανεπιστήμιο) και απολαύστε πρώτοι από όλους την 49η ταινία της Walt Disney «Η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΚΑΙ Ο ΒΑΤΡΑΧΟΣ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: