Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Ο τομέας Κινηματογράφου και Τηλεόρασης του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, Χορηγός του Artfools Video Festival

 2ο Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Λάρισας.

Το δυναμικό του «παρών» δίνει για μια ακόμη φορά ο τομέας Cinema & TV του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, στο 2ο Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Λάρισας – «Artfools Video Festival», δίνοντας την ευκαιρία στους σπουδαστές του να μυηθούν στην τέχνη του σύγχρονου Ελληνικού Κινηματογράφου.
Η αυλαία του Festival άνοιξε τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου. Η μεγάλη νεανική κινηματογραφική γιορτή κορυφώνεται στις 2 Μαρτίου, δίνοντας  την ευκαιρία σε νέους καλλιτέχνες να προβάλουν και να βραβευθούν για τις δημιουργίες τους με τη συμμετοχή τους στο διαγωνιστικό μέρος του Artfools που περιλαμβάνει επίσης προβολές ταινιών, πολλές παράπλευρες εκδηλώσεις και events.
O τομέας Κινηματογράφου και Τηλεόρασης του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, είναι χορηγός του 2ου Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Λάρισας - Artfools Video Festival, που  διοργανώνεται από την Αrtfools, στην πόλη της Λάρισας.
O τομέας Cinema & TV του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, στηρίζει ενεργά ένα μεγάλο θεσμό για το χώρο της Τέχνης και του Κινηματογράφου, συμμετέχοντας ενεργά στο πολιτιστικό γίγνεσθαι και σε κορυφαία πολιτιστικά γεγονότα της χώρας. 
Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση και το πρόγραμμα προβολών και παράλληλων εκδηλώσεων από το δικτυακό τόπο http://artfoolsvideofestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: