Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Άγνωστη παραμένει η προέλευση του γύψου που βρέθηκε στον τάφο του Τ.Παπαδόπουλου


Λεμεσός: Απάντηση στη σεναριολογία για την προέλευση του γύψου που εντοπίστηκε στο συλημένο τάφο του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας, Τάσσου Παπαδόπουλου, έδωσε σήμερα ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Λουκάς Λουκά, λέγοντας πως τεράστιες ποσότητες του συγκεκριμένου υλικού φθάνουν νόμιμα από τα κατεχόμενα στις ελεύθερες περιοχές και γι' αυτό ''δεν μπορείς να πεις ότι ενέχονται συγκεκριμένα άτομα ή είναι για παραπλάνηση''.
Σε δηλώσεις του κατά την επίσκεψή του στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού, ο Υπουργός Δικαιοσύνης αναφέρθηκε, επίσης στα κίνητρα των δραστών, σημειώνοντας πως, αν και δεν αποκλείεται οτιδήποτε άλλο, υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι στόχος τους πιθανόν να είναι τα λύτρα, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι πρόκειται για χρήματα. ''Ναι, υπάρχουν βάσιμες υποψίες, αλλά δεν μπορεί να αποκλείσεις οτιδήποτε άλλο. Μπορεί να μην είναι για λίτρα, μπορεί να αξιωθεί κάτι άλλο, να ζητηθεί κάτι άλλο'', είπε ο κ. Λουκά.
Απαντώντας γύρω από το θέμα της προέλευσης του γύψου, ο Υπουργός Δικαιοσύνης είπε πως ''είναι απλό το θέμα, τεράστιες ποσότητες αυτού του υλικού έρχονται νόμιμα βάσει του κανονισμού της Πράσινης Γραμμής στις ελεύθερες περιοχές και δεν μπορείς να πεις ότι ενέχονται συγκεκριμένα άτομα ή είναι για παραπλάνηση''.

Δεν υπάρχουν σχόλια: